JOZEF FOCQUAERT

Contactgegevens JOZEF FOCQUAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF FOCQUAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF FOCQUAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUDENAERDEMOLEN 8; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50789291 (+32-50789291) 50789291 (+32-50789291)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF FOCQUAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF FOCQUAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF FOCQUAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF FOCQUAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF FOCQUAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF FOCQUAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF FOCQUAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF FOCQUAERT
Products information JOZEF FOCQUAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF FOCQUAERT
(Get full report from official database of BE for JOZEF FOCQUAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF FOCQUAERT
Addition kinds of activities for JOZEF FOCQUAERT

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
01749903. Lime Grove | Lime grove
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
35550309. Type gevallen, printers ' | Type cases, printers'

Werken bij JOZEF FOCQUAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF FOCQUAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF FOCQUAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF FOCQUAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Klinkerlegger (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief op de particuliere markt, is Randstad Construct op zoek naar ervaren klinkerleggers. U zal mee opritten aanleggen en u kan dan ook met een minimum aan uitleg zelfstandig aan de slag. Er zal gewerkt worden met verschillende soorten materialen: kasseien, klinkers, platte kasseien,... U zal 's morgens vertrekken vanuit Merksplas, dus u dient daar zelfstandig te geraken. Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Zeer snelle opstart voorzien.

 • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

 • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Barman (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: L' APERO

  Type: Vaste Job

  Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

 • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van JOZEF FOCQUAERT in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF FOCQUAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF FOCQUAERT. Laat een reactie achter voor JOZEF FOCQUAERT. JOZEF FOCQUAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF FOCQUAERT. Leave a respond for JOZEF FOCQUAERT. JOZEF FOCQUAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF FOCQUAERT op de google maps. Adres en contacten JOZEF FOCQUAERT
Location of JOZEF FOCQUAERT on the google maps. Address and contacts of JOZEF FOCQUAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF FOCQUAERT JOZEF FOCQUAERT: BLOEMENHOF FLORAGIE | BUREAU GRAPHICS | F.C. TENSTAR MELLE | WILLEMS-VERSELDER | MAISON SAPART

Other related companies as JOZEF FOCQUAERT: BLOEMENHOF FLORAGIE | BUREAU GRAPHICS | F.C. TENSTAR MELLE | WILLEMS-VERSELDER | MAISON SAPART

JOZEF FOCQUAERT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF FOCQUAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf JOZEF FOCQUAERT bevindt zich op het adres: AUDENAERDEMOLEN 8; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF FOCQUAERT is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF FOCQUAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF FOCQUAERT, openstaande posities, locatie van JOZEF FOCQUAERT op de kaart.

JOZEF FOCQUAERT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF FOCQUAERT, company assigned to the tax number BE05843322753. The company JOZEF FOCQUAERT is located at the address: AUDENAERDEMOLEN 8; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF FOCQUAERT is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF FOCQUAERT is not available. You also can look at reviews of JOZEF FOCQUAERT, open positions, location of JOZEF FOCQUAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF FOCQUAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF FOCQUAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF FOCQUAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF FOCQUAERT, employees, financial statistics.