F.C. TENSTAR MELLE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • F.C. TENSTAR MELLE
Private companiesOil and Gas Extraction • F.C. TENSTAR MELLE

Contactgegevens F.C. TENSTAR MELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. TENSTAR MELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. TENSTAR MELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARITASSTRAAT 21; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92521052 (+32-92521052) 92521052 (+32-92521052)

Fax (fax): +32 (53) 609-87-56 +32 (53) 609-87-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. TENSTAR MELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. TENSTAR MELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. TENSTAR MELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. TENSTAR MELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. TENSTAR MELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. TENSTAR MELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. TENSTAR MELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. TENSTAR MELLE
Products information F.C. TENSTAR MELLE

BTW identificatienummer (tax): BE01167541503
Ondernemingsnummer: 1926422119
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. TENSTAR MELLE
(Get full report from official database of BE for F.C. TENSTAR MELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. TENSTAR MELLE
Addition kinds of activities for F.C. TENSTAR MELLE

17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments

Werken bij F.C. TENSTAR MELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. TENSTAR MELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. TENSTAR MELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. TENSTAR MELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van F.C. TENSTAR MELLE in sociale netwerken
Look for responds of F.C. TENSTAR MELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. TENSTAR MELLE. Laat een reactie achter voor F.C. TENSTAR MELLE. F.C. TENSTAR MELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. TENSTAR MELLE. Leave a respond for F.C. TENSTAR MELLE. F.C. TENSTAR MELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. TENSTAR MELLE op de google maps. Adres en contacten F.C. TENSTAR MELLE
Location of F.C. TENSTAR MELLE on the google maps. Address and contacts of F.C. TENSTAR MELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. TENSTAR MELLE F.C. TENSTAR MELLE: K.S.K. HOBOKEN | POSA-OFFON TRAINING | HUGO CALLENS | 'T V. PLOEGSKE | PEETERS V

Other related companies as F.C. TENSTAR MELLE: K.S.K. HOBOKEN | POSA-OFFON TRAINING | HUGO CALLENS | 'T V. PLOEGSKE | PEETERS V

F.C. TENSTAR MELLE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. TENSTAR MELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167541503. Het bedrijf F.C. TENSTAR MELLE bevindt zich op het adres: CARITASSTRAAT 21; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. TENSTAR MELLE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. TENSTAR MELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. TENSTAR MELLE, openstaande posities, locatie van F.C. TENSTAR MELLE op de kaart.

F.C. TENSTAR MELLE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. TENSTAR MELLE, company assigned to the tax number BE01167541503. The company F.C. TENSTAR MELLE is located at the address: CARITASSTRAAT 21; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. TENSTAR MELLE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. TENSTAR MELLE is not available. You also can look at reviews of F.C. TENSTAR MELLE, open positions, location of F.C. TENSTAR MELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. TENSTAR MELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. TENSTAR MELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. TENSTAR MELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. TENSTAR MELLE, employees, financial statistics.