JOZEF COOPMAN

Contactgegevens JOZEF COOPMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF COOPMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF COOPMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIEGEMSTRAAT 11; 8553; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56644930 (+32-56644930) 56644930 (+32-56644930)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF COOPMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF COOPMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF COOPMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF COOPMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF COOPMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF COOPMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF COOPMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF COOPMAN
Products information JOZEF COOPMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF COOPMAN
(Get full report from official database of BE for JOZEF COOPMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF COOPMAN
Addition kinds of activities for JOZEF COOPMAN

308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
51310207. Netto goederen | Net goods
51990802. Lijnolie | Linseed oil
56329906. hoedenzaak | Millinery

Werken bij JOZEF COOPMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF COOPMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF COOPMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF COOPMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

 • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

 • chauffeur CE (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Mystery shopper student regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  je wordt ingeschakeld voor controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van dit marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht. de controles lopen van februari tot juni op schoolvrije momenten die jou passen

 • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AAMEC

  Type: Vaste Job

  Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

 • BIM modelleur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

 • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

 • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

Zoek naar antwoorden van JOZEF COOPMAN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF COOPMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF COOPMAN. Laat een reactie achter voor JOZEF COOPMAN. JOZEF COOPMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF COOPMAN. Leave a respond for JOZEF COOPMAN. JOZEF COOPMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF COOPMAN op de google maps. Adres en contacten JOZEF COOPMAN
Location of JOZEF COOPMAN on the google maps. Address and contacts of JOZEF COOPMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF COOPMAN JOZEF COOPMAN: GESCOVIAN | ALLCOM SERVICE | UNE MAISON EN PLUS | De Kerpel Hilde BVBA | V.C. TRIPTIQUE ARDENNAIS

Other related companies as JOZEF COOPMAN: GESCOVIAN | ALLCOM SERVICE | UNE MAISON EN PLUS | De Kerpel Hilde BVBA | V.C. TRIPTIQUE ARDENNAIS

JOZEF COOPMAN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF COOPMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf JOZEF COOPMAN bevindt zich op het adres: TIEGEMSTRAAT 11; 8553; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF COOPMAN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF COOPMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF COOPMAN, openstaande posities, locatie van JOZEF COOPMAN op de kaart.

JOZEF COOPMAN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF COOPMAN, company assigned to the tax number BE02009368896. The company JOZEF COOPMAN is located at the address: TIEGEMSTRAAT 11; 8553; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF COOPMAN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF COOPMAN is not available. You also can look at reviews of JOZEF COOPMAN, open positions, location of JOZEF COOPMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF COOPMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF COOPMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF COOPMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF COOPMAN, employees, financial statistics.