UNE MAISON EN PLUS

Contactgegevens UNE MAISON EN PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNE MAISON EN PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNE MAISON EN PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SAINT-DENIS 18; 1190; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 23763659 (+32-23763659) 23763659 (+32-23763659)

Fax (fax): +32 (71) 783-79-49 +32 (71) 783-79-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNE MAISON EN PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNE MAISON EN PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNE MAISON EN PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNE MAISON EN PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNE MAISON EN PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNE MAISON EN PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNE MAISON EN PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNE MAISON EN PLUS
Products information UNE MAISON EN PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE01684722900
Ondernemingsnummer: 9794555664
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Associations: Clubs de Jeunesse.

Product categorie (product category): Organisations and associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNE MAISON EN PLUS
(Get full report from official database of BE for UNE MAISON EN PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNE MAISON EN PLUS
Addition kinds of activities for UNE MAISON EN PLUS

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
013399. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
20999912. Pindakaas | Peanut butter
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
50919910. Wax, sport | Wax, sports
59999921. Rubberen stempels | Rubber stamps

Werken bij UNE MAISON EN PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNE MAISON EN PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNE MAISON EN PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNE MAISON EN PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van UNE MAISON EN PLUS in sociale netwerken
Look for responds of UNE MAISON EN PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNE MAISON EN PLUS. Laat een reactie achter voor UNE MAISON EN PLUS. UNE MAISON EN PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNE MAISON EN PLUS. Leave a respond for UNE MAISON EN PLUS. UNE MAISON EN PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNE MAISON EN PLUS op de google maps. Adres en contacten UNE MAISON EN PLUS
Location of UNE MAISON EN PLUS on the google maps. Address and contacts of UNE MAISON EN PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come UNE MAISON EN PLUS UNE MAISON EN PLUS: COIFFURE EVE | M. EL KOURADI | Wyffels B | Audeo BVBA | CENTRE AUDITIF PHILIPS

Other related companies as UNE MAISON EN PLUS: COIFFURE EVE | M. EL KOURADI | Wyffels B | Audeo BVBA | CENTRE AUDITIF PHILIPS

UNE MAISON EN PLUS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNE MAISON EN PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01684722900. Het bedrijf UNE MAISON EN PLUS bevindt zich op het adres: PLACE SAINT-DENIS 18; 1190; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisations and associations. Lijst met producten zijn Associations: Clubs de Jeunesse..
De hoofdactiviteit van UNE MAISON EN PLUS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNE MAISON EN PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNE MAISON EN PLUS, openstaande posities, locatie van UNE MAISON EN PLUS op de kaart.

UNE MAISON EN PLUS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNE MAISON EN PLUS, company assigned to the tax number BE01684722900. The company UNE MAISON EN PLUS is located at the address: PLACE SAINT-DENIS 18; 1190; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisations and associations. List of products are Associations: Clubs de Jeunesse..
The main activity of UNE MAISON EN PLUS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of UNE MAISON EN PLUS is not available. You also can look at reviews of UNE MAISON EN PLUS, open positions, location of UNE MAISON EN PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNE MAISON EN PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNE MAISON EN PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNE MAISON EN PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNE MAISON EN PLUS, employees, financial statistics.