FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV

Contactgegevens FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herrestraat 16 3294 Diest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-77-32-28 32-13-77-32-28

Fax (fax): 32-13-77-63-92 32-13-77-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV
Products information FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV

BTW identificatienummer (tax): BE01296356201
Ondernemingsnummer: 6428894042
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steel, structural

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV
(Get full report from official database of BE for FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV
Addition kinds of activities for FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV

391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
20260000. Vloeistofmelk | Fluid milk
30890314. Versterkende gaas, kunststof | Reinforcing mesh, plastics
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
38120109. Driftmeters, luchtvaart | Driftmeters, aeronautical
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

Zoek naar antwoorden van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Laat een reactie achter voor FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. Leave a respond for FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV. FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV op de google maps. Adres en contacten FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV
Location of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV on the google maps. Address and contacts of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: FLMAES LEO BVBA | Thijs I | Compu Soft | Barbier P | Koetshuys ('t)

Other related companies as FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV: FLMAES LEO BVBA | Thijs I | Compu Soft | Barbier P | Koetshuys ('t)

FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01296356201. Het bedrijf FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV bevindt zich op het adres: Herrestraat 16 3294 Diest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Steel, structural. Producten gemaakt in FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, openstaande posities, locatie van FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV op de kaart.

FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, company assigned to the tax number BE01296356201. The company FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is located at the address: Herrestraat 16 3294 Diest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Steel, structural. Products created in FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV were not found.
The main activity of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV is not available. You also can look at reviews of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, open positions, location of FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIJZERCENTRALE METALCORTA NV, employees, financial statistics.