FLMAES LEO BVBA

Contactgegevens FLMAES LEO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAES LEO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAES LEO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 7 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-12-34-84 32-33-12-34-84

Fax (fax): 32-33-09-26-07 32-33-09-26-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAES LEO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAES LEO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAES LEO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAES LEO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAES LEO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAES LEO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAES LEO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAES LEO BVBA
Products information FLMAES LEO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06018829345
Ondernemingsnummer: 7383056640
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLMAES LEO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAES LEO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMAES LEO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAES LEO BVBA
Addition kinds of activities for FLMAES LEO BVBA

267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
28210212. polysulfonen | Polysulfones
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized

Werken bij FLMAES LEO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAES LEO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAES LEO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAES LEO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FLMAES LEO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMAES LEO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAES LEO BVBA. Laat een reactie achter voor FLMAES LEO BVBA. FLMAES LEO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAES LEO BVBA. Leave a respond for FLMAES LEO BVBA. FLMAES LEO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAES LEO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMAES LEO BVBA
Location of FLMAES LEO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMAES LEO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAES LEO BVBA FLMAES LEO BVBA: CARBONNELLE THIERRY | Garage Daniel Car | Vandenberghe Xavier | Cadrature | Gilliard D

Other related companies as FLMAES LEO BVBA: CARBONNELLE THIERRY | Garage Daniel Car | Vandenberghe Xavier | Cadrature | Gilliard D

FLMAES LEO BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAES LEO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06018829345. Het bedrijf FLMAES LEO BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 7 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMAES LEO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAES LEO BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAES LEO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAES LEO BVBA, openstaande posities, locatie van FLMAES LEO BVBA op de kaart.

FLMAES LEO BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMAES LEO BVBA, company assigned to the tax number BE06018829345. The company FLMAES LEO BVBA is located at the address: Industrieweg 7 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMAES LEO BVBA were not found.
The main activity of FLMAES LEO BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAES LEO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMAES LEO BVBA, open positions, location of FLMAES LEO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAES LEO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAES LEO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAES LEO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAES LEO BVBA, employees, financial statistics.