Minilift Benelux

Contactgegevens Minilift Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minilift Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minilift Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klingedorp 93; 9170; Sint-Gillis-Waas (De Klinge), België

Telefoon (phone): 03 227 53 35 (+32-03 227 53 35) 03 227 53 35 (+32-03 227 53 35)

Fax (fax): 03 233 52 41 (+32-03 233 52 41) 03 233 52 41 (+32-03 233 52 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minilift Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minilift Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minilift Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minilift Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minilift Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minilift Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minilift Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minilift Benelux
Products information Minilift Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE03586456298
Ondernemingsnummer: 4150878906
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Minilift Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minilift Benelux
(Get full report from official database of BE for Minilift Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minilift Benelux
Addition kinds of activities for Minilift Benelux

28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
39110106. Parel sieraden, natuurlijk of gekweekt | Pearl jewelry, natural or cultured
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
47850202. Inspectie diensten in verband met transport | Inspection services connected with transportation
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Minilift Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minilift Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minilift Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minilift Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

Zoek naar antwoorden van Minilift Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Minilift Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minilift Benelux. Laat een reactie achter voor Minilift Benelux. Minilift Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minilift Benelux. Leave a respond for Minilift Benelux. Minilift Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minilift Benelux op de google maps. Adres en contacten Minilift Benelux
Location of Minilift Benelux on the google maps. Address and contacts of Minilift Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Minilift Benelux Minilift Benelux: FUNةRAILLES HANSSEN-FORET | VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ | Tennisclub Tenkie VZW | SOLDERIE BANZAI | PATISSERIE KRIS

Other related companies as Minilift Benelux: FUNةRAILLES HANSSEN-FORET | VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ | Tennisclub Tenkie VZW | SOLDERIE BANZAI | PATISSERIE KRIS

Minilift Benelux is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Minilift Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03586456298. Het bedrijf Minilift Benelux bevindt zich op het adres: Klingedorp 93; 9170; Sint-Gillis-Waas (De Klinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elevators. Producten gemaakt in Minilift Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Minilift Benelux is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minilift Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minilift Benelux, openstaande posities, locatie van Minilift Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Minilift Benelux is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Minilift Benelux, company assigned to the tax number BE03586456298. The company Minilift Benelux is located at the address: Klingedorp 93; 9170; Sint-Gillis-Waas (De Klinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elevators. Products created in Minilift Benelux were not found.
The main activity of Minilift Benelux is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Minilift Benelux is not available. You also can look at reviews of Minilift Benelux, open positions, location of Minilift Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minilift Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minilift Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minilift Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minilift Benelux, employees, financial statistics.