VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ

Contactgegevens VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ

Regio (region): Vorst, België

Adres (address): Hogevorst 66 9968 Assenede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-51-31-43 32-92-51-31-43

Fax (fax): +32 (71) 284-75-73 +32 (71) 284-75-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ
Products information VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE02183776855
Ondernemingsnummer: 5284942626
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry services - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ
(Get full report from official database of BE for VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ
Addition kinds of activities for VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ

347902. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
38230503. Vloeistof analyse instrumenten, industrieel proces type | Liquid analysis instruments, industrial process type
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
79290102. Klassieke muziekgroepen of artiesten | Classical music groups or artists

Werken bij VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • dakwerkers m / v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DAKWERKERS M / V met ervaring zowel platte als hellende daken zowel nieuwbouw als renovatie traditioneel, prefab , isoleren, dakramen , koepels ... alle dakwerken

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ in sociale netwerken
Look for responds of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Laat een reactie achter voor VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. Leave a respond for VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ. VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ op de google maps. Adres en contacten VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ
Location of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ on the google maps. Address and contacts of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: RTM Motor | MON BIJOU | PILOUTIF | TOP CAMERA MARK?S FOTO-ATELIER | Vanhoutte

Other related companies as VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ: RTM Motor | MON BIJOU | PILOUTIF | TOP CAMERA MARK?S FOTO-ATELIER | Vanhoutte

VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Vorst, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02183776855. Het bedrijf VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ bevindt zich op het adres: Hogevorst 66 9968 Assenede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laundry services - industrial. Producten gemaakt in VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, openstaande posities, locatie van VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ op de kaart.

VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is a company, that was registered 1993 in Vorst region, Belgium. Full name of company is VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, company assigned to the tax number BE02183776855. The company VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is located at the address: Hogevorst 66 9968 Assenede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laundry services - industrial. Products created in VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ were not found.
The main activity of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ is not available. You also can look at reviews of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, open positions, location of VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, Vorst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, Vorst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ZELE JULIAAN WASSERIJ, employees, financial statistics.