ELECTRO MOTOR SERVICE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ELECTRO MOTOR SERVICE
Private companiesHealth Services • ELECTRO MOTOR SERVICE

Contactgegevens ELECTRO MOTOR SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO MOTOR SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO MOTOR SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSTRAAT 10; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58315680 (+32-58315680) 58315680 (+32-58315680)

Fax (fax): +32 (65) 404-89-90 +32 (65) 404-89-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO MOTOR SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO MOTOR SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO MOTOR SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO MOTOR SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO MOTOR SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO MOTOR SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO MOTOR SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO MOTOR SERVICE
Products information ELECTRO MOTOR SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05151733398
Ondernemingsnummer: 9314178466
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ELECTRO MOTOR SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO MOTOR SERVICE
(Get full report from official database of BE for ELECTRO MOTOR SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO MOTOR SERVICE
Addition kinds of activities for ELECTRO MOTOR SERVICE

28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
32910101. Pads, schuren: zeep geïmpregneerd | Pads, scouring: soap impregnated
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
59619902. Automotive benodigdheden en uitrusting, postorder | Automotive supplies and equipment, mail order
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services

Werken bij ELECTRO MOTOR SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO MOTOR SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO MOTOR SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO MOTOR SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van ELECTRO MOTOR SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO MOTOR SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO MOTOR SERVICE. Laat een reactie achter voor ELECTRO MOTOR SERVICE. ELECTRO MOTOR SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO MOTOR SERVICE. Leave a respond for ELECTRO MOTOR SERVICE. ELECTRO MOTOR SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO MOTOR SERVICE op de google maps. Adres en contacten ELECTRO MOTOR SERVICE
Location of ELECTRO MOTOR SERVICE on the google maps. Address and contacts of ELECTRO MOTOR SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO MOTOR SERVICE ELECTRO MOTOR SERVICE: JET | Bastiaens J | Distrivesdre S.A. | AGNIEZ | Egemin nv

Other related companies as ELECTRO MOTOR SERVICE: JET | Bastiaens J | Distrivesdre S.A. | AGNIEZ | Egemin nv

ELECTRO MOTOR SERVICE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO MOTOR SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05151733398. Het bedrijf ELECTRO MOTOR SERVICE bevindt zich op het adres: HANDELSTRAAT 10; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in ELECTRO MOTOR SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO MOTOR SERVICE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO MOTOR SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO MOTOR SERVICE, openstaande posities, locatie van ELECTRO MOTOR SERVICE op de kaart.

ELECTRO MOTOR SERVICE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO MOTOR SERVICE, company assigned to the tax number BE05151733398. The company ELECTRO MOTOR SERVICE is located at the address: HANDELSTRAAT 10; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in ELECTRO MOTOR SERVICE were not found.
The main activity of ELECTRO MOTOR SERVICE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO MOTOR SERVICE is not available. You also can look at reviews of ELECTRO MOTOR SERVICE, open positions, location of ELECTRO MOTOR SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO MOTOR SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO MOTOR SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO MOTOR SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO MOTOR SERVICE, employees, financial statistics.