Bastiaens J

Contactgegevens Bastiaens J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastiaens J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastiaens J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tongersestraat 80; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 41 28 37; 089 41 68 58 (+32-089 41 28 37; 089 41 68 58) 089 41 28 37; 089 41 68 58 (+32-089 41 28 37; 089 41 68 58)

Fax (fax): 089 41 73 21 (+32-089 41 73 21) 089 41 73 21 (+32-089 41 73 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastiaens J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastiaens J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastiaens J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastiaens J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastiaens J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastiaens J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastiaens J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastiaens J
Products information Bastiaens J

BTW identificatienummer (tax): BE08957946777
Ondernemingsnummer: 1538604736
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Bathroom installation & accessories; Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastiaens J
(Get full report from official database of BE for Bastiaens J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastiaens J
Addition kinds of activities for Bastiaens J

241100. logging | Logging
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
38430213. Wax, tandheelkunde | Wax, dental
39490503. Pijlen, boogschieten | Arrows, archery

Werken bij Bastiaens J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastiaens J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastiaens J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastiaens J. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Bastiaens J in sociale netwerken
Look for responds of Bastiaens J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastiaens J. Laat een reactie achter voor Bastiaens J. Bastiaens J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastiaens J. Leave a respond for Bastiaens J. Bastiaens J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastiaens J op de google maps. Adres en contacten Bastiaens J
Location of Bastiaens J on the google maps. Address and contacts of Bastiaens J

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastiaens J Bastiaens J: SPRAY COLOR | J.D. COIFF' | Tiense Vrijzinnige Kring VOC | FOULON | Sas R

Other related companies as Bastiaens J: SPRAY COLOR | J.D. COIFF' | Tiense Vrijzinnige Kring VOC | FOULON | Sas R

Bastiaens J is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastiaens J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957946777. Het bedrijf Bastiaens J bevindt zich op het adres: Tongersestraat 80; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Bastiaens J is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastiaens J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastiaens J, openstaande posities, locatie van Bastiaens J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bastiaens J is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastiaens J, company assigned to the tax number BE08957946777. The company Bastiaens J is located at the address: Tongersestraat 80; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Bathroom installation & accessories; Heating (Central) - Mfg. & Whol.^^Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Mfg. & Whol..
The main activity of Bastiaens J is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastiaens J is not available. You also can look at reviews of Bastiaens J, open positions, location of Bastiaens J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastiaens J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastiaens J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastiaens J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastiaens J, employees, financial statistics.