ALL PROTECTION CONCEPT

Particuliere bedrijvencommunicatie • ALL PROTECTION CONCEPT
Private companiesCommunications • ALL PROTECTION CONCEPT

Contactgegevens ALL PROTECTION CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL PROTECTION CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL PROTECTION CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HURCHETS 22; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888504 (+32-71888504) 71888504 (+32-71888504)

Fax (fax): +32 (55) 961-14-22 +32 (55) 961-14-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL PROTECTION CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL PROTECTION CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL PROTECTION CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL PROTECTION CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL PROTECTION CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL PROTECTION CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL PROTECTION CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL PROTECTION CONCEPT
Products information ALL PROTECTION CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE09262268066
Ondernemingsnummer: 7243804931
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ALL PROTECTION CONCEPT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Installatie van metalen schrijnwerk; Spuittoestellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL PROTECTION CONCEPT
(Get full report from official database of BE for ALL PROTECTION CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL PROTECTION CONCEPT
Addition kinds of activities for ALL PROTECTION CONCEPT

344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
357803. Bankmachines | Banking machines
864104. Sociale verenigingen | Social associations
23290206. Timmerjassen: mannen, jongeren en jongens | Lumber jackets: men's, youths', and boys'
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij ALL PROTECTION CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL PROTECTION CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL PROTECTION CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL PROTECTION CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

Zoek naar antwoorden van ALL PROTECTION CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of ALL PROTECTION CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL PROTECTION CONCEPT. Laat een reactie achter voor ALL PROTECTION CONCEPT. ALL PROTECTION CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL PROTECTION CONCEPT. Leave a respond for ALL PROTECTION CONCEPT. ALL PROTECTION CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL PROTECTION CONCEPT op de google maps. Adres en contacten ALL PROTECTION CONCEPT
Location of ALL PROTECTION CONCEPT on the google maps. Address and contacts of ALL PROTECTION CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL PROTECTION CONCEPT ALL PROTECTION CONCEPT: GOMA | Ortmanns K | Dehon G | Houtinterieur Hellemans | HERBERT DE MAEGT

Other related companies as ALL PROTECTION CONCEPT: GOMA | Ortmanns K | Dehon G | Houtinterieur Hellemans | HERBERT DE MAEGT

ALL PROTECTION CONCEPT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL PROTECTION CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09262268066. Het bedrijf ALL PROTECTION CONCEPT bevindt zich op het adres: RUE DES HURCHETS 22; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Installatie van metalen schrijnwerk; Spuittoestellen Fab. Producten gemaakt in ALL PROTECTION CONCEPT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL PROTECTION CONCEPT is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL PROTECTION CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL PROTECTION CONCEPT, openstaande posities, locatie van ALL PROTECTION CONCEPT op de kaart.

ALL PROTECTION CONCEPT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL PROTECTION CONCEPT, company assigned to the tax number BE09262268066. The company ALL PROTECTION CONCEPT is located at the address: RUE DES HURCHETS 22; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 749,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Installatie van metalen schrijnwerk; Spuittoestellen Fab. Products created in ALL PROTECTION CONCEPT were not found.
The main activity of ALL PROTECTION CONCEPT is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL PROTECTION CONCEPT is not available. You also can look at reviews of ALL PROTECTION CONCEPT, open positions, location of ALL PROTECTION CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL PROTECTION CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL PROTECTION CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL PROTECTION CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL PROTECTION CONCEPT, employees, financial statistics.