Houtinterieur Hellemans

Particuliere bedrijvencommunicatie • Houtinterieur Hellemans
Private companiesCommunications • Houtinterieur Hellemans

Contactgegevens Houtinterieur Hellemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtinterieur Hellemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtinterieur Hellemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 197; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 455 32 68 (+32-03 455 32 68) 03 455 32 68 (+32-03 455 32 68)

Fax (fax): 03 455 54 40 (+32-03 455 54 40) 03 455 54 40 (+32-03 455 54 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtinterieur Hellemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtinterieur Hellemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtinterieur Hellemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtinterieur Hellemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtinterieur Hellemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtinterieur Hellemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtinterieur Hellemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtinterieur Hellemans
Products information Houtinterieur Hellemans

BTW identificatienummer (tax): BE08777221679
Ondernemingsnummer: 9863494873
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Ceilings; Carpenters; Wall cupboards

Product categorie (product category): Partitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtinterieur Hellemans
(Get full report from official database of BE for Houtinterieur Hellemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtinterieur Hellemans
Addition kinds of activities for Houtinterieur Hellemans

2869. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
262199. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
344800. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
509106. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture

Werken bij Houtinterieur Hellemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtinterieur Hellemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtinterieur Hellemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtinterieur Hellemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Houtinterieur Hellemans in sociale netwerken
Look for responds of Houtinterieur Hellemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtinterieur Hellemans. Laat een reactie achter voor Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtinterieur Hellemans. Leave a respond for Houtinterieur Hellemans. Houtinterieur Hellemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtinterieur Hellemans op de google maps. Adres en contacten Houtinterieur Hellemans
Location of Houtinterieur Hellemans on the google maps. Address and contacts of Houtinterieur Hellemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtinterieur Hellemans Houtinterieur Hellemans: Hernou S | MICROBOX | GOOD INVEST | ENGELBEWAARDER | LIEVEN NEIRINCK

Other related companies as Houtinterieur Hellemans: Hernou S | MICROBOX | GOOD INVEST | ENGELBEWAARDER | LIEVEN NEIRINCK

Houtinterieur Hellemans is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtinterieur Hellemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08777221679. Het bedrijf Houtinterieur Hellemans bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 197; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Partitions. Lijst met producten zijn Ceilings; Carpenters; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Houtinterieur Hellemans is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtinterieur Hellemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtinterieur Hellemans, openstaande posities, locatie van Houtinterieur Hellemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houtinterieur Hellemans is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houtinterieur Hellemans, company assigned to the tax number BE08777221679. The company Houtinterieur Hellemans is located at the address: Liersesteenweg 197; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Partitions. List of products are Ceilings; Carpenters; Wall cupboards.
The main activity of Houtinterieur Hellemans is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtinterieur Hellemans is not available. You also can look at reviews of Houtinterieur Hellemans, open positions, location of Houtinterieur Hellemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtinterieur Hellemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtinterieur Hellemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtinterieur Hellemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtinterieur Hellemans, employees, financial statistics.