ELEKTRO SERVICE CENTER

Contactgegevens ELEKTRO SERVICE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO SERVICE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO SERVICE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16779228 (+32-16779228) 16779228 (+32-16779228)

Fax (fax): +32 (19) 938-96-38 +32 (19) 938-96-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO SERVICE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO SERVICE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO SERVICE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO SERVICE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO SERVICE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO SERVICE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO SERVICE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO SERVICE CENTER
Products information ELEKTRO SERVICE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ELEKTRO SERVICE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO SERVICE CENTER
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO SERVICE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO SERVICE CENTER
Addition kinds of activities for ELEKTRO SERVICE CENTER

208399. Malt, nec | Malt, nec
331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
23699905. Speelpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Play suits: girls', children's, and infants'
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery

Werken bij ELEKTRO SERVICE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO SERVICE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO SERVICE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO SERVICE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO SERVICE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER. Laat een reactie achter voor ELEKTRO SERVICE CENTER. ELEKTRO SERVICE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO SERVICE CENTER. Leave a respond for ELEKTRO SERVICE CENTER. ELEKTRO SERVICE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO SERVICE CENTER op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO SERVICE CENTER
Location of ELEKTRO SERVICE CENTER on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO SERVICE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO SERVICE CENTER ELEKTRO SERVICE CENTER: Grey Direct | GALERIE ARTE COPPO | T?L?BOUTIQUE | Debruyn & Cie SPRL | DASSONVILLE, PHILIPPE

Other related companies as ELEKTRO SERVICE CENTER: Grey Direct | GALERIE ARTE COPPO | T?L?BOUTIQUE | Debruyn & Cie SPRL | DASSONVILLE, PHILIPPE

ELEKTRO SERVICE CENTER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO SERVICE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in ELEKTRO SERVICE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO SERVICE CENTER is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO SERVICE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO SERVICE CENTER, openstaande posities, locatie van ELEKTRO SERVICE CENTER op de kaart.

ELEKTRO SERVICE CENTER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO SERVICE CENTER, company assigned to the tax number BE01413360595. The company ELEKTRO SERVICE CENTER is located at the address: TORENSTRAAT 38; 3384; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in ELEKTRO SERVICE CENTER were not found.
The main activity of ELEKTRO SERVICE CENTER is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO SERVICE CENTER is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO SERVICE CENTER, open positions, location of ELEKTRO SERVICE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO SERVICE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO SERVICE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO SERVICE CENTER, employees, financial statistics.