GALERIE ARTE COPPO

Contactgegevens GALERIE ARTE COPPO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALERIE ARTE COPPO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALERIE ARTE COPPO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SPINTAY 83; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87331071 (+32-87331071) 87331071 (+32-87331071)

Fax (fax): +32 (4) 472-58-97 +32 (4) 472-58-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALERIE ARTE COPPO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALERIE ARTE COPPO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALERIE ARTE COPPO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALERIE ARTE COPPO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALERIE ARTE COPPO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALERIE ARTE COPPO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALERIE ARTE COPPO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALERIE ARTE COPPO
Products information GALERIE ARTE COPPO

BTW identificatienummer (tax): BE06739532470
Ondernemingsnummer: 3674072265
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GALERIE ARTE COPPO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALERIE ARTE COPPO
(Get full report from official database of BE for GALERIE ARTE COPPO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALERIE ARTE COPPO
Addition kinds of activities for GALERIE ARTE COPPO

204199. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
344606. Sierwerk | Ornamental metalwork
354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
20990204. Gist | Yeast
23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij GALERIE ARTE COPPO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALERIE ARTE COPPO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALERIE ARTE COPPO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALERIE ARTE COPPO. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van GALERIE ARTE COPPO in sociale netwerken
Look for responds of GALERIE ARTE COPPO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALERIE ARTE COPPO. Laat een reactie achter voor GALERIE ARTE COPPO. GALERIE ARTE COPPO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALERIE ARTE COPPO. Leave a respond for GALERIE ARTE COPPO. GALERIE ARTE COPPO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALERIE ARTE COPPO op de google maps. Adres en contacten GALERIE ARTE COPPO
Location of GALERIE ARTE COPPO on the google maps. Address and contacts of GALERIE ARTE COPPO

Andere gerelateerde bedrijven als come GALERIE ARTE COPPO GALERIE ARTE COPPO: PROFI | Werysol SPRL | Centre Shikantaza | VAN DE WALLE IJS | Ade Europe

Other related companies as GALERIE ARTE COPPO: PROFI | Werysol SPRL | Centre Shikantaza | VAN DE WALLE IJS | Ade Europe

GALERIE ARTE COPPO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GALERIE ARTE COPPO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06739532470. Het bedrijf GALERIE ARTE COPPO bevindt zich op het adres: RUE SPINTAY 83; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in GALERIE ARTE COPPO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALERIE ARTE COPPO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALERIE ARTE COPPO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALERIE ARTE COPPO, openstaande posities, locatie van GALERIE ARTE COPPO op de kaart.

GALERIE ARTE COPPO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GALERIE ARTE COPPO, company assigned to the tax number BE06739532470. The company GALERIE ARTE COPPO is located at the address: RUE SPINTAY 83; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in GALERIE ARTE COPPO were not found.
The main activity of GALERIE ARTE COPPO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GALERIE ARTE COPPO is not available. You also can look at reviews of GALERIE ARTE COPPO, open positions, location of GALERIE ARTE COPPO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALERIE ARTE COPPO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALERIE ARTE COPPO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALERIE ARTE COPPO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALERIE ARTE COPPO, employees, financial statistics.