FLDE JONCKHEERE M. NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLDE JONCKHEERE M. NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLDE JONCKHEERE M. NV

Contactgegevens FLDE JONCKHEERE M. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE JONCKHEERE M. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE JONCKHEERE M. NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Lodewijk De Raetln. 41 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-31-73-20 32-51-31-73-20

Fax (fax): 32-51-31-76-02 32-51-31-76-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE JONCKHEERE M. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE JONCKHEERE M. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE JONCKHEERE M. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE JONCKHEERE M. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE JONCKHEERE M. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE JONCKHEERE M. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE JONCKHEERE M. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE JONCKHEERE M. NV
Products information FLDE JONCKHEERE M. NV

BTW identificatienummer (tax): BE07975769042
Ondernemingsnummer: 7526153564
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 880,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLDE JONCKHEERE M. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodwork hand tools, non-power

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE JONCKHEERE M. NV
(Get full report from official database of BE for FLDE JONCKHEERE M. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE JONCKHEERE M. NV
Addition kinds of activities for FLDE JONCKHEERE M. NV

519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
20839902. Maïsmeel | Corn malt
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
35420200. Persmachines | Pressing machines
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij FLDE JONCKHEERE M. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE JONCKHEERE M. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE JONCKHEERE M. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE JONCKHEERE M. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van FLDE JONCKHEERE M. NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDE JONCKHEERE M. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE JONCKHEERE M. NV. Laat een reactie achter voor FLDE JONCKHEERE M. NV. FLDE JONCKHEERE M. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE JONCKHEERE M. NV. Leave a respond for FLDE JONCKHEERE M. NV. FLDE JONCKHEERE M. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE JONCKHEERE M. NV op de google maps. Adres en contacten FLDE JONCKHEERE M. NV
Location of FLDE JONCKHEERE M. NV on the google maps. Address and contacts of FLDE JONCKHEERE M. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE JONCKHEERE M. NV FLDE JONCKHEERE M. NV: RENAULT BELGIQUE LUXEMBOURG SA | CONSTRUCTOR BRUYNZEEL | KINDERDAGVERBL. MALLEMUIS | HERREMANS | Raversijde (Frituur)

Other related companies as FLDE JONCKHEERE M. NV: RENAULT BELGIQUE LUXEMBOURG SA | CONSTRUCTOR BRUYNZEEL | KINDERDAGVERBL. MALLEMUIS | HERREMANS | Raversijde (Frituur)

FLDE JONCKHEERE M. NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE JONCKHEERE M. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07975769042. Het bedrijf FLDE JONCKHEERE M. NV bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetln. 41 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 880,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woodwork hand tools, non-power. Producten gemaakt in FLDE JONCKHEERE M. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE JONCKHEERE M. NV is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE JONCKHEERE M. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE JONCKHEERE M. NV, openstaande posities, locatie van FLDE JONCKHEERE M. NV op de kaart.

FLDE JONCKHEERE M. NV is a company, that was registered 2000 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLDE JONCKHEERE M. NV, company assigned to the tax number BE07975769042. The company FLDE JONCKHEERE M. NV is located at the address: Lodewijk De Raetln. 41 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 880,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woodwork hand tools, non-power. Products created in FLDE JONCKHEERE M. NV were not found.
The main activity of FLDE JONCKHEERE M. NV is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE JONCKHEERE M. NV is not available. You also can look at reviews of FLDE JONCKHEERE M. NV, open positions, location of FLDE JONCKHEERE M. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE JONCKHEERE M. NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE JONCKHEERE M. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE JONCKHEERE M. NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE JONCKHEERE M. NV, employees, financial statistics.