CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CONSTRUCTOR BRUYNZEEL
Private companiesMiscellaneous Retail • CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

Contactgegevens CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESPLANADE 50B; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24794242 (+32-24794242) 24794242 (+32-24794242)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTRUCTOR BRUYNZEEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTRUCTOR BRUYNZEEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTRUCTOR BRUYNZEEL
Products information CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Types de meubles: Meubles de Rangement.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTRUCTOR BRUYNZEEL
(Get full report from official database of BE for CONSTRUCTOR BRUYNZEEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTRUCTOR BRUYNZEEL
Addition kinds of activities for CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order

Werken bij CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL in sociale netwerken
Look for responds of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Laat een reactie achter voor CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. CONSTRUCTOR BRUYNZEEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. Leave a respond for CONSTRUCTOR BRUYNZEEL. CONSTRUCTOR BRUYNZEEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTRUCTOR BRUYNZEEL op de google maps. Adres en contacten CONSTRUCTOR BRUYNZEEL
Location of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL on the google maps. Address and contacts of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTRUCTOR BRUYNZEEL CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: MARGAUX PRAL.& DOOPSUIKER | Maes R | ALBERT DEMOULIN | VANHOORNEWEDER | DANIEL DE PRINS

Other related companies as CONSTRUCTOR BRUYNZEEL: MARGAUX PRAL.& DOOPSUIKER | Maes R | ALBERT DEMOULIN | VANHOORNEWEDER | DANIEL DE PRINS

CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf CONSTRUCTOR BRUYNZEEL bevindt zich op het adres: ESPLANADE 50B; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Types de meubles: Meubles de Rangement..
De hoofdactiviteit van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, openstaande posities, locatie van CONSTRUCTOR BRUYNZEEL op de kaart.

CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, company assigned to the tax number BE09098571777. The company CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is located at the address: ESPLANADE 50B; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Meubles Détaillants,Aménagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Types de meubles: Meubles de Rangement..
The main activity of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL is not available. You also can look at reviews of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, open positions, location of CONSTRUCTOR BRUYNZEEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTRUCTOR BRUYNZEEL, employees, financial statistics.