PIERRE GAUTHIER

Contactgegevens PIERRE GAUTHIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE GAUTHIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE GAUTHIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CALVAIRE 3; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67560569 (+32-67560569) 67560569 (+32-67560569)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE GAUTHIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE GAUTHIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE GAUTHIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE GAUTHIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE GAUTHIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE GAUTHIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE GAUTHIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE GAUTHIER
Products information PIERRE GAUTHIER

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PIERRE GAUTHIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE GAUTHIER
(Get full report from official database of BE for PIERRE GAUTHIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE GAUTHIER
Addition kinds of activities for PIERRE GAUTHIER

225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij PIERRE GAUTHIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE GAUTHIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE GAUTHIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE GAUTHIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van PIERRE GAUTHIER in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE GAUTHIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE GAUTHIER. Laat een reactie achter voor PIERRE GAUTHIER. PIERRE GAUTHIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE GAUTHIER. Leave a respond for PIERRE GAUTHIER. PIERRE GAUTHIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE GAUTHIER op de google maps. Adres en contacten PIERRE GAUTHIER
Location of PIERRE GAUTHIER on the google maps. Address and contacts of PIERRE GAUTHIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE GAUTHIER PIERRE GAUTHIER: BORGERS J | ZAKENKANTOOR WYMEERSCH | REMI DE BAETS | Fruitmeester (De) | FEDERALE POLITIE

Other related companies as PIERRE GAUTHIER: BORGERS J | ZAKENKANTOOR WYMEERSCH | REMI DE BAETS | Fruitmeester (De) | FEDERALE POLITIE

PIERRE GAUTHIER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE GAUTHIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf PIERRE GAUTHIER bevindt zich op het adres: RUE DU CALVAIRE 3; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in PIERRE GAUTHIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE GAUTHIER is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE GAUTHIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE GAUTHIER, openstaande posities, locatie van PIERRE GAUTHIER op de kaart.

PIERRE GAUTHIER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE GAUTHIER, company assigned to the tax number BE03351623535. The company PIERRE GAUTHIER is located at the address: RUE DU CALVAIRE 3; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in PIERRE GAUTHIER were not found.
The main activity of PIERRE GAUTHIER is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE GAUTHIER is not available. You also can look at reviews of PIERRE GAUTHIER, open positions, location of PIERRE GAUTHIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE GAUTHIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE GAUTHIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE GAUTHIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE GAUTHIER, employees, financial statistics.