ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ZAKENKANTOOR WYMEERSCH
Private companiesOil and Gas Extraction • ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

Contactgegevens ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWKERKENSTRAAT 110; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37807040 (+32-37807040) 37807040 (+32-37807040)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR WYMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR WYMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR WYMEERSCH
Products information ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ZAKENKANTOOR WYMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR WYMEERSCH
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR WYMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR WYMEERSCH
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
078102. Landschapsdiensten | Landscape services
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations

Werken bij ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. ZAKENKANTOOR WYMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. Leave a respond for ZAKENKANTOOR WYMEERSCH. ZAKENKANTOOR WYMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR WYMEERSCH op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR WYMEERSCH
Location of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR WYMEERSCH ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: Bati-Nove SPRL | BRUYNINX | HUGO VERHOEVEN | Tramat NV | LUDMILLA ZELENKOVA

Other related companies as ZAKENKANTOOR WYMEERSCH: Bati-Nove SPRL | BRUYNINX | HUGO VERHOEVEN | Tramat NV | LUDMILLA ZELENKOVA

ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf ZAKENKANTOOR WYMEERSCH bevindt zich op het adres: NIEUWKERKENSTRAAT 110; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR WYMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR WYMEERSCH op de kaart.

ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, company assigned to the tax number BE08764587402. The company ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is located at the address: NIEUWKERKENSTRAAT 110; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ZAKENKANTOOR WYMEERSCH were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, open positions, location of ZAKENKANTOOR WYMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR WYMEERSCH, employees, financial statistics.