POOL COVER SA

Contactgegevens POOL COVER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POOL COVER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

POOL COVER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Industriel 26 5660 Couvin Zoning Industriel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-60-41-23-91 32-60-41-23-91

Fax (fax): 32-60-41-23-93 32-60-41-23-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POOL COVER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POOL COVER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POOL COVER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POOL COVER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POOL COVER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POOL COVER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POOL COVER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POOL COVER SA
Products information POOL COVER SA

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in POOL COVER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POOL COVER SA
(Get full report from official database of BE for POOL COVER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor POOL COVER SA
Addition kinds of activities for POOL COVER SA

14220100. Kalksteen, grond | Limestones, ground
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
39991201. Badges, metaal: politieagenten, brandweerlieden, enz. | Badges, metal: policemen, firemen, etc.
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij POOL COVER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POOL COVER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POOL COVER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POOL COVER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van POOL COVER SA in sociale netwerken
Look for responds of POOL COVER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor POOL COVER SA. Laat een reactie achter voor POOL COVER SA. POOL COVER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POOL COVER SA. Leave a respond for POOL COVER SA. POOL COVER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POOL COVER SA op de google maps. Adres en contacten POOL COVER SA
Location of POOL COVER SA on the google maps. Address and contacts of POOL COVER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come POOL COVER SA POOL COVER SA: E.C.E.I. | VERDONCK C | Labeau P | Verviers Pieces SPRL | Willy Pauwels

Other related companies as POOL COVER SA: E.C.E.I. | VERDONCK C | Labeau P | Verviers Pieces SPRL | Willy Pauwels

POOL COVER SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POOL COVER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf POOL COVER SA bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 26 5660 Couvin Zoning Industriel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in POOL COVER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POOL COVER SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POOL COVER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POOL COVER SA, openstaande posities, locatie van POOL COVER SA op de kaart.

POOL COVER SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is POOL COVER SA, company assigned to the tax number BE07741485595. The company POOL COVER SA is located at the address: Zoning Industriel 26 5660 Couvin Zoning Industriel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in POOL COVER SA were not found.
The main activity of POOL COVER SA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POOL COVER SA is not available. You also can look at reviews of POOL COVER SA, open positions, location of POOL COVER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POOL COVER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POOL COVER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POOL COVER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POOL COVER SA, employees, financial statistics.