E.C.E.I.

Contactgegevens E.C.E.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.C.E.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.C.E.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NICOLAS DUCHATEAU 32; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42645585 (+32-42645585) 42645585 (+32-42645585)

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.C.E.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.C.E.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.C.E.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.C.E.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.C.E.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.C.E.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.C.E.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.C.E.I.
Products information E.C.E.I.

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in E.C.E.I. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.C.E.I.
(Get full report from official database of BE for E.C.E.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.C.E.I.
Addition kinds of activities for E.C.E.I.

738400. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
73890703. Laminatiedienst | Laminating service
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory

Werken bij E.C.E.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.C.E.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.C.E.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.C.E.I.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

 • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

 • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: VIAVERA

  Type: Studentenjob

  The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

 • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Technische specialisten (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

 • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: SODIKO

  Type: Vaste Job

  Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van E.C.E.I. in sociale netwerken
Look for responds of E.C.E.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.C.E.I.. Laat een reactie achter voor E.C.E.I.. E.C.E.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.C.E.I.. Leave a respond for E.C.E.I.. E.C.E.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.C.E.I. op de google maps. Adres en contacten E.C.E.I.
Location of E.C.E.I. on the google maps. Address and contacts of E.C.E.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.C.E.I. E.C.E.I.: TEAROOM THE OLD CORNER | BELIEN BMW | Willems H | Vielvoye Pascale | F.C. WHITE STAR WOMMERSOM

Other related companies as E.C.E.I.: TEAROOM THE OLD CORNER | BELIEN BMW | Willems H | Vielvoye Pascale | F.C. WHITE STAR WOMMERSOM

E.C.E.I. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.C.E.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf E.C.E.I. bevindt zich op het adres: RUE NICOLAS DUCHATEAU 32; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in E.C.E.I. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.C.E.I. is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.C.E.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.C.E.I., openstaande posities, locatie van E.C.E.I. op de kaart.

E.C.E.I. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.C.E.I., company assigned to the tax number BE04207733154. The company E.C.E.I. is located at the address: RUE NICOLAS DUCHATEAU 32; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in E.C.E.I. were not found.
The main activity of E.C.E.I. is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of E.C.E.I. is not available. You also can look at reviews of E.C.E.I., open positions, location of E.C.E.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.C.E.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.C.E.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.C.E.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.C.E.I., employees, financial statistics.