DIMATIC ENGENEERING

Contactgegevens DIMATIC ENGENEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMATIC ENGENEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMATIC ENGENEERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERSELARESTRAAT 25; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11377561 (+32-11377561) 11377561 (+32-11377561)

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMATIC ENGENEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMATIC ENGENEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMATIC ENGENEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMATIC ENGENEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMATIC ENGENEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMATIC ENGENEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMATIC ENGENEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMATIC ENGENEERING
Products information DIMATIC ENGENEERING

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DIMATIC ENGENEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMATIC ENGENEERING
(Get full report from official database of BE for DIMATIC ENGENEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMATIC ENGENEERING
Addition kinds of activities for DIMATIC ENGENEERING

025199. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
31310200. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
36990101. Versnelde golfgeleiderstructuren | Accelerating waveguide structures
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators

Werken bij DIMATIC ENGENEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMATIC ENGENEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMATIC ENGENEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMATIC ENGENEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van DIMATIC ENGENEERING in sociale netwerken
Look for responds of DIMATIC ENGENEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMATIC ENGENEERING. Laat een reactie achter voor DIMATIC ENGENEERING. DIMATIC ENGENEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMATIC ENGENEERING. Leave a respond for DIMATIC ENGENEERING. DIMATIC ENGENEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMATIC ENGENEERING op de google maps. Adres en contacten DIMATIC ENGENEERING
Location of DIMATIC ENGENEERING on the google maps. Address and contacts of DIMATIC ENGENEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMATIC ENGENEERING DIMATIC ENGENEERING: Cabiaux-Leclercq SPRL | ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK | RAFFAELLA RICCI RISSO | ALI PHOTO VID?O | Veys B.V.B.A.

Other related companies as DIMATIC ENGENEERING: Cabiaux-Leclercq SPRL | ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK | RAFFAELLA RICCI RISSO | ALI PHOTO VID?O | Veys B.V.B.A.

DIMATIC ENGENEERING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMATIC ENGENEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf DIMATIC ENGENEERING bevindt zich op het adres: KERSELARESTRAAT 25; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DIMATIC ENGENEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIMATIC ENGENEERING is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMATIC ENGENEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMATIC ENGENEERING, openstaande posities, locatie van DIMATIC ENGENEERING op de kaart.

DIMATIC ENGENEERING is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMATIC ENGENEERING, company assigned to the tax number BE05409637451. The company DIMATIC ENGENEERING is located at the address: KERSELARESTRAAT 25; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DIMATIC ENGENEERING were not found.
The main activity of DIMATIC ENGENEERING is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMATIC ENGENEERING is not available. You also can look at reviews of DIMATIC ENGENEERING, open positions, location of DIMATIC ENGENEERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMATIC ENGENEERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMATIC ENGENEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMATIC ENGENEERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMATIC ENGENEERING, employees, financial statistics.