ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK

Contactgegevens ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 83; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58514367 (+32-58514367) 58514367 (+32-58514367)

Fax (fax): +32 (16) 218-90-13 +32 (16) 218-90-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK
Products information ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK

BTW identificatienummer (tax): BE01705871582
Ondernemingsnummer: 6235260009
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK
Addition kinds of activities for ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK

20269904. Melkchocolade | Milk, chocolate
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
37280206. Gouverneurs, vliegtuig propeller veren | Governors, aircraft propeller feathering
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils

Werken bij ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Laat een reactie achter voor ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. Leave a respond for ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK. ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK
Location of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: RENE PETITJEAN | Kemp Assurances | Symfonie | Wachholder Photography | WOLFS-DACHY J.L.CLAVECINS

Other related companies as ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK: RENE PETITJEAN | Kemp Assurances | Symfonie | Wachholder Photography | WOLFS-DACHY J.L.CLAVECINS

ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705871582. Het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK bevindt zich op het adres: ZEELAAN 83; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, openstaande posities, locatie van ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK op de kaart.

ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, company assigned to the tax number BE01705871582. The company ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is located at the address: ZEELAAN 83; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, open positions, location of ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO SERVICE CENTER DIERYCK, employees, financial statistics.