CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN
Private companiesJustice, Public Order and Safety • CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

Contactgegevens CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUSTERSTRAAT 32; 3891; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11884809 (+32-11884809) 11884809 (+32-11884809)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN
Products information CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN
(Get full report from official database of BE for CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN
Addition kinds of activities for CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
721199. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
22580105. Kantelen, kant | Edgings, lace
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
50999916. Vlagpalen | Flag poles

Werken bij CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner binnenlandse distributie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Planningsactiviteiten - verzamelen van gegevens over vervoersopdrachten - plannen en opvolgen afhaal- en leveropdrachten - contacteren van onderaannemers - ingrijpen indien opdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden - leiding en begeleiding van het team van chauffeurs - evaluatie, analyse en optimalisatie van de planning - voorfactureren - invullen van noodzakelijke documenten Te werken in 2 ploegen. De ene week in dagploeg en de andere week in late ploeg

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Laat een reactie achter voor CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. Leave a respond for CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN. CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN op de google maps. Adres en contacten CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN
Location of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN on the google maps. Address and contacts of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: Nadir et Dominique SPRL | CARON | GASTON SOUMOY | JOSE BOERAEVE | BUREAU AMBIX HERMANS

Other related companies as CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN: Nadir et Dominique SPRL | CARON | GASTON SOUMOY | JOSE BOERAEVE | BUREAU AMBIX HERMANS

CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN bevindt zich op het adres: KUSTERSTRAAT 32; 3891; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, openstaande posities, locatie van CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN op de kaart.

CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, company assigned to the tax number BE01434509277. The company CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is located at the address: KUSTERSTRAAT 32; 3891; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN were not found.
The main activity of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN is not available. You also can look at reviews of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, open positions, location of CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRANINX YVO ELECTRICITEITSWERKEN, employees, financial statistics.