Nadir et Dominique SPRL

Contactgegevens Nadir et Dominique SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nadir et Dominique SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nadir et Dominique SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 102; 4860; Pepinster, België

Telefoon (phone): 087 46 04 27 (+32-087 46 04 27) 087 46 04 27 (+32-087 46 04 27)

Fax (fax): +32 (59) 195-32-49 +32 (59) 195-32-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nadir et Dominique SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nadir et Dominique SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nadir et Dominique SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nadir et Dominique SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nadir et Dominique SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nadir et Dominique SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nadir et Dominique SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nadir et Dominique SPRL
Products information Nadir et Dominique SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06916137695
Ondernemingsnummer: 8081512451
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Hair treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nadir et Dominique SPRL
(Get full report from official database of BE for Nadir et Dominique SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nadir et Dominique SPRL
Addition kinds of activities for Nadir et Dominique SPRL

251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
541101. supermarkten | Supermarkets
28790000. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines
67330100. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij Nadir et Dominique SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nadir et Dominique SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nadir et Dominique SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nadir et Dominique SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Nadir et Dominique SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Nadir et Dominique SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nadir et Dominique SPRL. Laat een reactie achter voor Nadir et Dominique SPRL. Nadir et Dominique SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nadir et Dominique SPRL. Leave a respond for Nadir et Dominique SPRL. Nadir et Dominique SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nadir et Dominique SPRL op de google maps. Adres en contacten Nadir et Dominique SPRL
Location of Nadir et Dominique SPRL on the google maps. Address and contacts of Nadir et Dominique SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Nadir et Dominique SPRL Nadir et Dominique SPRL: Active Image SPRL | B.E.C.H.O. SPRL | BAKKERIJ PRUS | BENNY AUGUSTYNEN | Breuer R

Other related companies as Nadir et Dominique SPRL: Active Image SPRL | B.E.C.H.O. SPRL | BAKKERIJ PRUS | BENNY AUGUSTYNEN | Breuer R

Nadir et Dominique SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nadir et Dominique SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06916137695. Het bedrijf Nadir et Dominique SPRL bevindt zich op het adres: Rue Neuve 102; 4860; Pepinster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hair treatment. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van Nadir et Dominique SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nadir et Dominique SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nadir et Dominique SPRL, openstaande posities, locatie van Nadir et Dominique SPRL op de kaart.

Nadir et Dominique SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nadir et Dominique SPRL, company assigned to the tax number BE06916137695. The company Nadir et Dominique SPRL is located at the address: Rue Neuve 102; 4860; Pepinster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hair treatment. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of Nadir et Dominique SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nadir et Dominique SPRL is not available. You also can look at reviews of Nadir et Dominique SPRL, open positions, location of Nadir et Dominique SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nadir et Dominique SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nadir et Dominique SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nadir et Dominique SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nadir et Dominique SPRL, employees, financial statistics.