BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM
Private companiesWater Transportation • BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

Contactgegevens BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL, België

Telefoon (phone): 14389594 (+32-14389594) 14389594 (+32-14389594)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM
Products information BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM
(Get full report from official database of BE for BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM
Addition kinds of activities for BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

07210201. Spruit- en takkweekdiensten | Sprout and twig cultivation services
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
56510000. Familie kleding winkels | Family clothing stores

Werken bij BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Laat een reactie achter voor BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. Leave a respond for BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM. BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM op de google maps. Adres en contacten BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM
Location of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM on the google maps. Address and contacts of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: RAYMOND MARNEFFE | BAMPS ROGER - LACROIX | Angelique (Coiffure) | F. VERMEULEN | Forlani Angela

Other related companies as BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM: RAYMOND MARNEFFE | BAMPS ROGER - LACROIX | Angelique (Coiffure) | F. VERMEULEN | Forlani Angela

BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, openstaande posities, locatie van BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM op de kaart.

BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, company assigned to the tax number BE01799530029. The company BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is located at the address: BROEKSTRAAT 11; 2480; DESSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM were not found.
The main activity of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM is not available. You also can look at reviews of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, open positions, location of BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHOUDKANTOOR VAN HAM, employees, financial statistics.