BAMPS ROGER - LACROIX

Particuliere bedrijvenWatervervoer • BAMPS ROGER - LACROIX
Private companiesWater Transportation • BAMPS ROGER - LACROIX

Contactgegevens BAMPS ROGER - LACROIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAMPS ROGER - LACROIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAMPS ROGER - LACROIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 10; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11681767 (+32-11681767) 11681767 (+32-11681767)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAMPS ROGER - LACROIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAMPS ROGER - LACROIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAMPS ROGER - LACROIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAMPS ROGER - LACROIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAMPS ROGER - LACROIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAMPS ROGER - LACROIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAMPS ROGER - LACROIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAMPS ROGER - LACROIX
Products information BAMPS ROGER - LACROIX

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BAMPS ROGER - LACROIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAMPS ROGER - LACROIX
(Get full report from official database of BE for BAMPS ROGER - LACROIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAMPS ROGER - LACROIX
Addition kinds of activities for BAMPS ROGER - LACROIX

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
20769902. Kokosnootolie | Coconut oil
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
36210200. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist

Werken bij BAMPS ROGER - LACROIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAMPS ROGER - LACROIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAMPS ROGER - LACROIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAMPS ROGER - LACROIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van BAMPS ROGER - LACROIX in sociale netwerken
Look for responds of BAMPS ROGER - LACROIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAMPS ROGER - LACROIX. Laat een reactie achter voor BAMPS ROGER - LACROIX. BAMPS ROGER - LACROIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAMPS ROGER - LACROIX. Leave a respond for BAMPS ROGER - LACROIX. BAMPS ROGER - LACROIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAMPS ROGER - LACROIX op de google maps. Adres en contacten BAMPS ROGER - LACROIX
Location of BAMPS ROGER - LACROIX on the google maps. Address and contacts of BAMPS ROGER - LACROIX

Andere gerelateerde bedrijven als come BAMPS ROGER - LACROIX BAMPS ROGER - LACROIX: DIERCKX | TUI TC-BIT HERSTAL | Bisschops NV | EDDY GARAGE | BONJOUR ANTOINE

Other related companies as BAMPS ROGER - LACROIX: DIERCKX | TUI TC-BIT HERSTAL | Bisschops NV | EDDY GARAGE | BONJOUR ANTOINE

BAMPS ROGER - LACROIX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAMPS ROGER - LACROIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf BAMPS ROGER - LACROIX bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 10; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in BAMPS ROGER - LACROIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAMPS ROGER - LACROIX is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAMPS ROGER - LACROIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAMPS ROGER - LACROIX, openstaande posities, locatie van BAMPS ROGER - LACROIX op de kaart.

BAMPS ROGER - LACROIX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAMPS ROGER - LACROIX, company assigned to the tax number BE09294403076. The company BAMPS ROGER - LACROIX is located at the address: KASTEELSTRAAT 10; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in BAMPS ROGER - LACROIX were not found.
The main activity of BAMPS ROGER - LACROIX is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAMPS ROGER - LACROIX is not available. You also can look at reviews of BAMPS ROGER - LACROIX, open positions, location of BAMPS ROGER - LACROIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAMPS ROGER - LACROIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAMPS ROGER - LACROIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAMPS ROGER - LACROIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAMPS ROGER - LACROIX, employees, financial statistics.