ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS

Contactgegevens ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DER SCHURENSTRAAT 21; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54335619 (+32-54335619) 54335619 (+32-54335619)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS
Products information ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS
Addition kinds of activities for ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS

382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
22610201. Bleken katoenen breedgeweven stoffen | Bleaching cotton broadwoven fabrics
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
35310413. Paving breakers | Paving breakers
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN gezocht voor klantendienst KBC (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je iemand die graag belt? Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Zoek je een eerste ervaring in de customer care? Solliciteer dan nu en word medewerker van de outbound dienst van KBC! Je komt terecht in het outbound customer care center, dit betekent dat je uitgaande telefoongesprekken zal doen: jij neemt contact op met de bestaande klant. Je informeert klanten over nieuwe Europese wetgeving voor bedrijven inzake gegevensbescherming en privacy en de gevolgen hiervan. Het is geen televerkoop: tijdens de gesprekken ga je nooit concrete informatie geven over producten of diensten, je verwijst steeds door naar het kantoor. Je hoeft dus ook geen bancaire achtergrond te hebben. Kwalitatief bellen vinden we ontzettend belangrijk, je krijgt dan ook een degelijke opleiding en beltraining en je wordt hierin continu begeleid.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. Leave a respond for ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS. ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS
Location of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: DE WINNE YVAN | MAISON PEYCKER | VAN DAMME | PLANET PARFUM | Mary-Snack

Other related companies as ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS: DE WINNE YVAN | MAISON PEYCKER | VAN DAMME | PLANET PARFUM | Mary-Snack

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS bevindt zich op het adres: VAN DER SCHURENSTRAAT 21; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS op de kaart.

ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, company assigned to the tax number BE08720092773. The company ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is located at the address: VAN DER SCHURENSTRAAT 21; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS were not found.
The main activity of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, open positions, location of ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN IMPENS, employees, financial statistics.