PLANET PARFUM

Contactgegevens PLANET PARFUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLANET PARFUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLANET PARFUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE OLYMPIQUE 15B37; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25205595 (+32-25205595) 25205595 (+32-25205595)

Fax (fax): +32 (60) 913-60-39 +32 (60) 913-60-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLANET PARFUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLANET PARFUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLANET PARFUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLANET PARFUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLANET PARFUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLANET PARFUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLANET PARFUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLANET PARFUM
Products information PLANET PARFUM

BTW identificatienummer (tax): BE03522186279
Ondernemingsnummer: 1175231933
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLANET PARFUM
(Get full report from official database of BE for PLANET PARFUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLANET PARFUM
Addition kinds of activities for PLANET PARFUM

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
091200. Vinvis | Finfish
371403. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
20330304. Vruchtensappen: vers | Fruit juices: fresh
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment

Werken bij PLANET PARFUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLANET PARFUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLANET PARFUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLANET PARFUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van PLANET PARFUM in sociale netwerken
Look for responds of PLANET PARFUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLANET PARFUM. Laat een reactie achter voor PLANET PARFUM. PLANET PARFUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLANET PARFUM. Leave a respond for PLANET PARFUM. PLANET PARFUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLANET PARFUM op de google maps. Adres en contacten PLANET PARFUM
Location of PLANET PARFUM on the google maps. Address and contacts of PLANET PARFUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PLANET PARFUM PLANET PARFUM: METAB | PROFI | FILAC | P.PH. HARMEL | DTI Multimedia Editions

Other related companies as PLANET PARFUM: METAB | PROFI | FILAC | P.PH. HARMEL | DTI Multimedia Editions

PLANET PARFUM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLANET PARFUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522186279. Het bedrijf PLANET PARFUM bevindt zich op het adres: DR?VE OLYMPIQUE 15B37; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
De hoofdactiviteit van PLANET PARFUM is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLANET PARFUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLANET PARFUM, openstaande posities, locatie van PLANET PARFUM op de kaart.

PLANET PARFUM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLANET PARFUM, company assigned to the tax number BE03522186279. The company PLANET PARFUM is located at the address: DR?VE OLYMPIQUE 15B37; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
The main activity of PLANET PARFUM is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PLANET PARFUM is not available. You also can look at reviews of PLANET PARFUM, open positions, location of PLANET PARFUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLANET PARFUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLANET PARFUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLANET PARFUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLANET PARFUM, employees, financial statistics.