ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE

Contactgegevens ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JODENSTRAAT 59; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16815525 (+32-16815525) 16815525 (+32-16815525)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE
Products information ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE
(Get full report from official database of BE for ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE
Addition kinds of activities for ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
28440401. Lotjes, scheren | Lotions, shaving
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items

Werken bij ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE in sociale netwerken
Look for responds of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Laat een reactie achter voor ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. Leave a respond for ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE. ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE op de google maps. Adres en contacten ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE
Location of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE on the google maps. Address and contacts of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: YVAN GRAULUS | The Housing Company BVBA | Life Support | J & K Tuinaanleg BVBA | EL RANCHO

Other related companies as ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE: YVAN GRAULUS | The Housing Company BVBA | Life Support | J & K Tuinaanleg BVBA | EL RANCHO

ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE bevindt zich op het adres: JODENSTRAAT 59; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, openstaande posities, locatie van ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE op de kaart.

ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, company assigned to the tax number BE05680725097. The company ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is located at the address: JODENSTRAAT 59; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE were not found.
The main activity of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE is not available. You also can look at reviews of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, open positions, location of ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCOUNTANTKANTOOR PIJCKE, employees, financial statistics.