EL RANCHO

Contactgegevens EL RANCHO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EL RANCHO: address, phone, fax, email, website, opening hours

EL RANCHO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32270446 32270446

Fax (fax): +32 (14) 785-55-55 +32 (14) 785-55-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EL RANCHO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EL RANCHO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EL RANCHO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EL RANCHO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EL RANCHO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EL RANCHO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EL RANCHO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EL RANCHO
Products information EL RANCHO

BTW identificatienummer (tax): BE01408142089
Ondernemingsnummer: 1758331298
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Espagnole.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EL RANCHO
(Get full report from official database of BE for EL RANCHO)

Aanvulling soorten activiteiten voor EL RANCHO
Addition kinds of activities for EL RANCHO

208603. Gekoelde frisdranken, gebotteld en ingeblikt | Carbonated soft drinks, bottled and canned
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
08119902. Houtwegen, hardhout | Timber tracts, hardwood
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
38290215. seismografen | Seismographs
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
51690803. hars | Rosin
56119907. Stropdassen | Tie shops
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance

Werken bij EL RANCHO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EL RANCHO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EL RANCHO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EL RANCHO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van EL RANCHO in sociale netwerken
Look for responds of EL RANCHO in social networks

Lees alle opmerkingen voor EL RANCHO. Laat een reactie achter voor EL RANCHO. EL RANCHO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EL RANCHO. Leave a respond for EL RANCHO. EL RANCHO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EL RANCHO op de google maps. Adres en contacten EL RANCHO
Location of EL RANCHO on the google maps. Address and contacts of EL RANCHO

Andere gerelateerde bedrijven als come EL RANCHO EL RANCHO: L'ARBRE ? JOUETS | CAMPS L. | E.COLINET | Louis Reklame | LA BERGERE-MR VANDENBROUCKE

Other related companies as EL RANCHO: L'ARBRE ? JOUETS | CAMPS L. | E.COLINET | Louis Reklame | LA BERGERE-MR VANDENBROUCKE

EL RANCHO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EL RANCHO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01408142089. Het bedrijf EL RANCHO bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Espagnole..
De hoofdactiviteit van EL RANCHO is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EL RANCHO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EL RANCHO, openstaande posities, locatie van EL RANCHO op de kaart.

EL RANCHO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is EL RANCHO, company assigned to the tax number BE01408142089. The company EL RANCHO is located at the address: STATIESTRAAT 22; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Espagnole..
The main activity of EL RANCHO is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EL RANCHO is not available. You also can look at reviews of EL RANCHO, open positions, location of EL RANCHO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EL RANCHO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EL RANCHO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EL RANCHO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EL RANCHO, employees, financial statistics.