Village No 1 Reine Fabiola ASBL

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Village No 1 Reine Fabiola ASBL
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Village No 1 Reine Fabiola ASBL

Contactgegevens Village No 1 Reine Fabiola ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Village No 1 Reine Fabiola ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Village No 1 Reine Fabiola ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Sart Moulin 1; 1421; Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België

Telefoon (phone): 02 386 06 55 (+32-02 386 06 55) 02 386 06 55 (+32-02 386 06 55)

Fax (fax): 02 386 07 80; 02 386 06 33 (+32-02 386 07 80; 02 386 06 33) 02 386 07 80; 02 386 06 33 (+32-02 386 07 80; 02 386 06 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Village No 1 Reine Fabiola ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Village No 1 Reine Fabiola ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Village No 1 Reine Fabiola ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Village No 1 Reine Fabiola ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Village No 1 Reine Fabiola ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Village No 1 Reine Fabiola ASBL
Products information Village No 1 Reine Fabiola ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01275756835
Ondernemingsnummer: 7090545654
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Custom packing; Sheltered workshops; Telemarketing

Product categorie (product category): Electronic filing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Village No 1 Reine Fabiola ASBL
(Get full report from official database of BE for Village No 1 Reine Fabiola ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Village No 1 Reine Fabiola ASBL
Addition kinds of activities for Village No 1 Reine Fabiola ASBL

874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty

Werken bij Village No 1 Reine Fabiola ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Village No 1 Reine Fabiola ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Village No 1 Reine Fabiola ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Village No 1 Reine Fabiola ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Laat een reactie achter voor Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Village No 1 Reine Fabiola ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Leave a respond for Village No 1 Reine Fabiola ASBL. Village No 1 Reine Fabiola ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Village No 1 Reine Fabiola ASBL op de google maps. Adres en contacten Village No 1 Reine Fabiola ASBL
Location of Village No 1 Reine Fabiola ASBL on the google maps. Address and contacts of Village No 1 Reine Fabiola ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Village No 1 Reine Fabiola ASBL Village No 1 Reine Fabiola ASBL: FORD CLUB | Lanckriet L | X ANCION ASSOCIES | PIERRE MELON | MISSY

Other related companies as Village No 1 Reine Fabiola ASBL: FORD CLUB | Lanckriet L | X ANCION ASSOCIES | PIERRE MELON | MISSY

Village No 1 Reine Fabiola ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Village No 1 Reine Fabiola ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01275756835. Het bedrijf Village No 1 Reine Fabiola ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Sart Moulin 1; 1421; Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electronic filing. Lijst met producten zijn Custom packing; Sheltered workshops; Telemarketing.
De hoofdactiviteit van Village No 1 Reine Fabiola ASBL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Village No 1 Reine Fabiola ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Village No 1 Reine Fabiola ASBL, openstaande posities, locatie van Village No 1 Reine Fabiola ASBL op de kaart.

Village No 1 Reine Fabiola ASBL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Village No 1 Reine Fabiola ASBL, company assigned to the tax number BE01275756835. The company Village No 1 Reine Fabiola ASBL is located at the address: Rue de Sart Moulin 1; 1421; Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electronic filing. List of products are Custom packing; Sheltered workshops; Telemarketing.
The main activity of Village No 1 Reine Fabiola ASBL is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Village No 1 Reine Fabiola ASBL is not available. You also can look at reviews of Village No 1 Reine Fabiola ASBL, open positions, location of Village No 1 Reine Fabiola ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Village No 1 Reine Fabiola ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Village No 1 Reine Fabiola ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Village No 1 Reine Fabiola ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Village No 1 Reine Fabiola ASBL, employees, financial statistics.