X ANCION ASSOCIES

Contactgegevens X ANCION ASSOCIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data X ANCION ASSOCIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

X ANCION ASSOCIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PRINCE ROYAL 45; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25142230 (+32-25142230) 25142230 (+32-25142230)

Fax (fax): +32 (63) 186-33-14 +32 (63) 186-33-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) X ANCION ASSOCIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "X ANCION ASSOCIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "X ANCION ASSOCIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van X ANCION ASSOCIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen X ANCION ASSOCIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of X ANCION ASSOCIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees X ANCION ASSOCIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti X ANCION ASSOCIES
Products information X ANCION ASSOCIES

BTW identificatienummer (tax): BE06131164550
Ondernemingsnummer: 8814849853
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Vente, Location.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor X ANCION ASSOCIES
(Get full report from official database of BE for X ANCION ASSOCIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor X ANCION ASSOCIES
Addition kinds of activities for X ANCION ASSOCIES

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
26750301. Kant, papier, matrijs: gemaakt van gekochte materialen | Lace, paper, die-cut: made from purchased materials
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij X ANCION ASSOCIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in X ANCION ASSOCIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor X ANCION ASSOCIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for X ANCION ASSOCIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van X ANCION ASSOCIES in sociale netwerken
Look for responds of X ANCION ASSOCIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor X ANCION ASSOCIES. Laat een reactie achter voor X ANCION ASSOCIES. X ANCION ASSOCIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for X ANCION ASSOCIES. Leave a respond for X ANCION ASSOCIES. X ANCION ASSOCIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie X ANCION ASSOCIES op de google maps. Adres en contacten X ANCION ASSOCIES
Location of X ANCION ASSOCIES on the google maps. Address and contacts of X ANCION ASSOCIES

Andere gerelateerde bedrijven als come X ANCION ASSOCIES X ANCION ASSOCIES: DRAPPIER | EMIEL LAMBRECHT | BUREAU DE CORTE-CRABEEL | Toto Records | F茅d茅ration of European Direct Selling Associations

Other related companies as X ANCION ASSOCIES: DRAPPIER | EMIEL LAMBRECHT | BUREAU DE CORTE-CRABEEL | Toto Records | F茅d茅ration of European Direct Selling Associations

X ANCION ASSOCIES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is X ANCION ASSOCIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06131164550. Het bedrijf X ANCION ASSOCIES bevindt zich op het adres: RUE DU PRINCE ROYAL 45; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Vente, Location..
De hoofdactiviteit van X ANCION ASSOCIES is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van X ANCION ASSOCIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van X ANCION ASSOCIES, openstaande posities, locatie van X ANCION ASSOCIES op de kaart.

X ANCION ASSOCIES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is X ANCION ASSOCIES, company assigned to the tax number BE06131164550. The company X ANCION ASSOCIES is located at the address: RUE DU PRINCE ROYAL 45; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Services: Vente, Location..
The main activity of X ANCION ASSOCIES is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of X ANCION ASSOCIES is not available. You also can look at reviews of X ANCION ASSOCIES, open positions, location of X ANCION ASSOCIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over X ANCION ASSOCIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf X ANCION ASSOCIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about X ANCION ASSOCIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company X ANCION ASSOCIES, employees, financial statistics.