Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Contactgegevens Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bouh茅mont 21; 4950; Weismes, België

Telefoon (phone): 080 67 01 50 (+32-080 67 01 50) 080 67 01 50 (+32-080 67 01 50)

Fax (fax): 080 67 01 60 (+32-080 67 01 60) 080 67 01 60 (+32-080 67 01 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Thissen & Partners SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Thissen & Partners SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Products information Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08337493896
Ondernemingsnummer: 7427551269
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Addition kinds of activities for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
07230300. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
51120400. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec

Werken bij Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Fiduciaire Thissen & Partners SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Leave a respond for Fiduciaire Thissen & Partners SCRL. Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Thissen & Partners SCRL op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Thissen & Partners SCRL
Location of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Thissen & Partners SCRL Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: CHASSIS HANIN | KLELS | ARCUM DESIGN | MAURITS DAELMAN | delporte company sa

Other related companies as Fiduciaire Thissen & Partners SCRL: CHASSIS HANIN | KLELS | ARCUM DESIGN | MAURITS DAELMAN | delporte company sa

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08337493896. Het bedrijf Fiduciaire Thissen & Partners SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Bouh茅mont 21; 4950; Weismes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Thissen & Partners SCRL op de kaart.

Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, company assigned to the tax number BE08337493896. The company Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is located at the address: Rue de Bouh茅mont 21; 4950; Weismes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, open positions, location of Fiduciaire Thissen & Partners SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Thissen & Partners SCRL, employees, financial statistics.