CHASSIS HANIN

Contactgegevens CHASSIS HANIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHASSIS HANIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHASSIS HANIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE WAILLET 3; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84315290 (+32-84315290) 84315290 (+32-84315290)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHASSIS HANIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHASSIS HANIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHASSIS HANIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHASSIS HANIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHASSIS HANIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHASSIS HANIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHASSIS HANIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHASSIS HANIN
Products information CHASSIS HANIN

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHASSIS HANIN
(Get full report from official database of BE for CHASSIS HANIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHASSIS HANIN
Addition kinds of activities for CHASSIS HANIN

382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
495302. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec

Werken bij CHASSIS HANIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHASSIS HANIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHASSIS HANIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHASSIS HANIN. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van CHASSIS HANIN in sociale netwerken
Look for responds of CHASSIS HANIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHASSIS HANIN. Laat een reactie achter voor CHASSIS HANIN. CHASSIS HANIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHASSIS HANIN. Leave a respond for CHASSIS HANIN. CHASSIS HANIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHASSIS HANIN op de google maps. Adres en contacten CHASSIS HANIN
Location of CHASSIS HANIN on the google maps. Address and contacts of CHASSIS HANIN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHASSIS HANIN CHASSIS HANIN: LOKAAL GEZONDHEIDSNETWERK ZUIDERKEMPEN VZW | Sabrina Coiffure | De Waele L | Ceavo BVBA | PHILIPPE DERON

Other related companies as CHASSIS HANIN: LOKAAL GEZONDHEIDSNETWERK ZUIDERKEMPEN VZW | Sabrina Coiffure | De Waele L | Ceavo BVBA | PHILIPPE DERON

CHASSIS HANIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHASSIS HANIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf CHASSIS HANIN bevindt zich op het adres: ROUTE DE WAILLET 3; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC..
De hoofdactiviteit van CHASSIS HANIN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHASSIS HANIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHASSIS HANIN, openstaande posities, locatie van CHASSIS HANIN op de kaart.

CHASSIS HANIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHASSIS HANIN, company assigned to the tax number BE07619812011. The company CHASSIS HANIN is located at the address: ROUTE DE WAILLET 3; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Verrières,Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Portes & Fenêtres en PVC..
The main activity of CHASSIS HANIN is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHASSIS HANIN is not available. You also can look at reviews of CHASSIS HANIN, open positions, location of CHASSIS HANIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHASSIS HANIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHASSIS HANIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHASSIS HANIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHASSIS HANIN, employees, financial statistics.