La Ferme des Roses

Contactgegevens La Ferme des Roses: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Ferme des Roses: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Ferme des Roses

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Izel 1A; 6820; Florenville, België

Telefoon (phone): 061 32 03 25 (+32-061 32 03 25) 061 32 03 25 (+32-061 32 03 25)

Fax (fax): +32 (63) 338-16-94 +32 (63) 338-16-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Ferme des Roses: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Ferme des Roses"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Ferme des Roses"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Ferme des Roses, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Ferme des Roses. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Ferme des Roses, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Ferme des Roses. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Ferme des Roses
Products information La Ferme des Roses

BTW identificatienummer (tax): BE08304260253
Ondernemingsnummer: 2735015869
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Ferme des Roses
(Get full report from official database of BE for La Ferme des Roses)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Ferme des Roses
Addition kinds of activities for La Ferme des Roses

593200. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
35240200. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
51980201. Schellak | Shellac
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij La Ferme des Roses: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Ferme des Roses: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Ferme des Roses. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Ferme des Roses. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van La Ferme des Roses in sociale netwerken
Look for responds of La Ferme des Roses in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Ferme des Roses. Laat een reactie achter voor La Ferme des Roses. La Ferme des Roses bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Ferme des Roses. Leave a respond for La Ferme des Roses. La Ferme des Roses on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Ferme des Roses op de google maps. Adres en contacten La Ferme des Roses
Location of La Ferme des Roses on the google maps. Address and contacts of La Ferme des Roses

Andere gerelateerde bedrijven als come La Ferme des Roses La Ferme des Roses: Tangent Design CVBA | TENNISCLUB ZEDELGEM | DASSEVILLE C | PAUL NAGELS | CHARLES-HENRI DE BROGNIEZ

Other related companies as La Ferme des Roses: Tangent Design CVBA | TENNISCLUB ZEDELGEM | DASSEVILLE C | PAUL NAGELS | CHARLES-HENRI DE BROGNIEZ

La Ferme des Roses is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Ferme des Roses, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304260253. Het bedrijf La Ferme des Roses bevindt zich op het adres: Rue d'Izel 1A; 6820; Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van La Ferme des Roses is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Ferme des Roses is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Ferme des Roses, openstaande posities, locatie van La Ferme des Roses op de kaart.

La Ferme des Roses is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Ferme des Roses, company assigned to the tax number BE08304260253. The company La Ferme des Roses is located at the address: Rue d'Izel 1A; 6820; Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of La Ferme des Roses is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of La Ferme des Roses is not available. You also can look at reviews of La Ferme des Roses, open positions, location of La Ferme des Roses on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Ferme des Roses, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Ferme des Roses, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Ferme des Roses, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Ferme des Roses, employees, financial statistics.