DASSEVILLE C

Contactgegevens DASSEVILLE C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DASSEVILLE C: address, phone, fax, email, website, opening hours

DASSEVILLE C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PARC 20; 7700; MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56841380 (+32-56841380) 56841380 (+32-56841380)

Fax (fax): +32 (87) 843-34-58 +32 (87) 843-34-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DASSEVILLE C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DASSEVILLE C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DASSEVILLE C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DASSEVILLE C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DASSEVILLE C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DASSEVILLE C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DASSEVILLE C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DASSEVILLE C
Products information DASSEVILLE C

BTW identificatienummer (tax): BE03597442626
Ondernemingsnummer: 9197998046
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DASSEVILLE C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Geschenken and souvenirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DASSEVILLE C
(Get full report from official database of BE for DASSEVILLE C)

Aanvulling soorten activiteiten voor DASSEVILLE C
Addition kinds of activities for DASSEVILLE C

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
51370603. Rokken | Skirts

Werken bij DASSEVILLE C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DASSEVILLE C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DASSEVILLE C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DASSEVILLE C. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

Zoek naar antwoorden van DASSEVILLE C in sociale netwerken
Look for responds of DASSEVILLE C in social networks

Lees alle opmerkingen voor DASSEVILLE C. Laat een reactie achter voor DASSEVILLE C. DASSEVILLE C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DASSEVILLE C. Leave a respond for DASSEVILLE C. DASSEVILLE C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DASSEVILLE C op de google maps. Adres en contacten DASSEVILLE C
Location of DASSEVILLE C on the google maps. Address and contacts of DASSEVILLE C

Andere gerelateerde bedrijven als come DASSEVILLE C DASSEVILLE C: B.D.C. SPRL | LAMARR BROTHERS LLP | PIERRE MAHAUX | JOELLE XHARDEZ | SAUW-COURTENS

Other related companies as DASSEVILLE C: B.D.C. SPRL | LAMARR BROTHERS LLP | PIERRE MAHAUX | JOELLE XHARDEZ | SAUW-COURTENS

DASSEVILLE C is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DASSEVILLE C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597442626. Het bedrijf DASSEVILLE C bevindt zich op het adres: AVENUE DU PARC 20; 7700; MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Geschenken and souvenirs. Producten gemaakt in DASSEVILLE C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DASSEVILLE C is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DASSEVILLE C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DASSEVILLE C, openstaande posities, locatie van DASSEVILLE C op de kaart.

DASSEVILLE C is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DASSEVILLE C, company assigned to the tax number BE03597442626. The company DASSEVILLE C is located at the address: AVENUE DU PARC 20; 7700; MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Geschenken and souvenirs. Products created in DASSEVILLE C were not found.
The main activity of DASSEVILLE C is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DASSEVILLE C is not available. You also can look at reviews of DASSEVILLE C, open positions, location of DASSEVILLE C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DASSEVILLE C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DASSEVILLE C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DASSEVILLE C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DASSEVILLE C, employees, financial statistics.