Brasserie Oud Leuven

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Brasserie Oud Leuven
Private companiesWater Transportation • Brasserie Oud Leuven

Contactgegevens Brasserie Oud Leuven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasserie Oud Leuven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasserie Oud Leuven

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensevest 12; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 58 48 00 (+32-016 58 48 00) 016 58 48 00 (+32-016 58 48 00)

Fax (fax): 016 58 48 01 (+32-016 58 48 01) 016 58 48 01 (+32-016 58 48 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasserie Oud Leuven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasserie Oud Leuven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasserie Oud Leuven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasserie Oud Leuven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasserie Oud Leuven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasserie Oud Leuven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasserie Oud Leuven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasserie Oud Leuven
Products information Brasserie Oud Leuven

BTW identificatienummer (tax): BE07317962646
Ondernemingsnummer: 3454895019
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Brasserie Oud Leuven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasserie Oud Leuven
(Get full report from official database of BE for Brasserie Oud Leuven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasserie Oud Leuven
Addition kinds of activities for Brasserie Oud Leuven

23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
51120103. Inkt | Writing ink
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij Brasserie Oud Leuven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasserie Oud Leuven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasserie Oud Leuven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasserie Oud Leuven. Looking for open vacancies in other companies

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Brasserie Oud Leuven in sociale netwerken
Look for responds of Brasserie Oud Leuven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasserie Oud Leuven. Laat een reactie achter voor Brasserie Oud Leuven. Brasserie Oud Leuven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasserie Oud Leuven. Leave a respond for Brasserie Oud Leuven. Brasserie Oud Leuven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasserie Oud Leuven op de google maps. Adres en contacten Brasserie Oud Leuven
Location of Brasserie Oud Leuven on the google maps. Address and contacts of Brasserie Oud Leuven

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasserie Oud Leuven Brasserie Oud Leuven: Walbers Ludo | Triton,Divisie van Epacar | Bee House SA | SEFITEX | ANDRE DEJONCKHEERE

Other related companies as Brasserie Oud Leuven: Walbers Ludo | Triton,Divisie van Epacar | Bee House SA | SEFITEX | ANDRE DEJONCKHEERE

Brasserie Oud Leuven is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasserie Oud Leuven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07317962646. Het bedrijf Brasserie Oud Leuven bevindt zich op het adres: Tiensevest 12; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Brasserie Oud Leuven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brasserie Oud Leuven is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasserie Oud Leuven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasserie Oud Leuven, openstaande posities, locatie van Brasserie Oud Leuven op de kaart.

Brasserie Oud Leuven is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasserie Oud Leuven, company assigned to the tax number BE07317962646. The company Brasserie Oud Leuven is located at the address: Tiensevest 12; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Brasserie Oud Leuven were not found.
The main activity of Brasserie Oud Leuven is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasserie Oud Leuven is not available. You also can look at reviews of Brasserie Oud Leuven, open positions, location of Brasserie Oud Leuven on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasserie Oud Leuven, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasserie Oud Leuven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasserie Oud Leuven, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasserie Oud Leuven, employees, financial statistics.