ANDRE DEJONCKHEERE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ANDRE DEJONCKHEERE
Private companiesWater Transportation • ANDRE DEJONCKHEERE

Contactgegevens ANDRE DEJONCKHEERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DEJONCKHEERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DEJONCKHEERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISKALSIJDESTRAAT 21; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200986 (+32-57200986) 57200986 (+32-57200986)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DEJONCKHEERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DEJONCKHEERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DEJONCKHEERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DEJONCKHEERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DEJONCKHEERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DEJONCKHEERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DEJONCKHEERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DEJONCKHEERE
Products information ANDRE DEJONCKHEERE

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DEJONCKHEERE
(Get full report from official database of BE for ANDRE DEJONCKHEERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DEJONCKHEERE
Addition kinds of activities for ANDRE DEJONCKHEERE

401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
30691005. Mallets, rubber | Mallets, rubber
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores

Werken bij ANDRE DEJONCKHEERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DEJONCKHEERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DEJONCKHEERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DEJONCKHEERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van ANDRE DEJONCKHEERE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DEJONCKHEERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DEJONCKHEERE. Laat een reactie achter voor ANDRE DEJONCKHEERE. ANDRE DEJONCKHEERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DEJONCKHEERE. Leave a respond for ANDRE DEJONCKHEERE. ANDRE DEJONCKHEERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DEJONCKHEERE op de google maps. Adres en contacten ANDRE DEJONCKHEERE
Location of ANDRE DEJONCKHEERE on the google maps. Address and contacts of ANDRE DEJONCKHEERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DEJONCKHEERE ANDRE DEJONCKHEERE: Piere de Lune | CAMPING TROPICAL | Corporate Profiles S.P.R.L. | Bonnave M | Van Den Bergh

Other related companies as ANDRE DEJONCKHEERE: Piere de Lune | CAMPING TROPICAL | Corporate Profiles S.P.R.L. | Bonnave M | Van Den Bergh

ANDRE DEJONCKHEERE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DEJONCKHEERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf ANDRE DEJONCKHEERE bevindt zich op het adres: KRUISKALSIJDESTRAAT 21; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ANDRE DEJONCKHEERE is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DEJONCKHEERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DEJONCKHEERE, openstaande posities, locatie van ANDRE DEJONCKHEERE op de kaart.

ANDRE DEJONCKHEERE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DEJONCKHEERE, company assigned to the tax number BE08720092773. The company ANDRE DEJONCKHEERE is located at the address: KRUISKALSIJDESTRAAT 21; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ANDRE DEJONCKHEERE is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DEJONCKHEERE is not available. You also can look at reviews of ANDRE DEJONCKHEERE, open positions, location of ANDRE DEJONCKHEERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DEJONCKHEERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DEJONCKHEERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DEJONCKHEERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DEJONCKHEERE, employees, financial statistics.