Fantasy Tattoo

Contactgegevens Fantasy Tattoo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fantasy Tattoo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fantasy Tattoo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeester Henrylaan 104; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem), België

Telefoon (phone): 089 86 18 33 (+32-089 86 18 33) 089 86 18 33 (+32-089 86 18 33)

Fax (fax): +32 (2) 115-36-11 +32 (2) 115-36-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fantasy Tattoo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fantasy Tattoo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fantasy Tattoo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fantasy Tattoo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fantasy Tattoo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fantasy Tattoo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fantasy Tattoo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fantasy Tattoo
Products information Fantasy Tattoo

BTW identificatienummer (tax): BE04996276855
Ondernemingsnummer: 1347442626
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Fantasy Tattoo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tattooists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fantasy Tattoo
(Get full report from official database of BE for Fantasy Tattoo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fantasy Tattoo
Addition kinds of activities for Fantasy Tattoo

17969900. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
51491101. Meel | Flour
72999911. Huisdier, thuis | Pet sitting, in-home

Werken bij Fantasy Tattoo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fantasy Tattoo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fantasy Tattoo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fantasy Tattoo. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Fantasy Tattoo in sociale netwerken
Look for responds of Fantasy Tattoo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fantasy Tattoo. Laat een reactie achter voor Fantasy Tattoo. Fantasy Tattoo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fantasy Tattoo. Leave a respond for Fantasy Tattoo. Fantasy Tattoo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fantasy Tattoo op de google maps. Adres en contacten Fantasy Tattoo
Location of Fantasy Tattoo on the google maps. Address and contacts of Fantasy Tattoo

Andere gerelateerde bedrijven als come Fantasy Tattoo Fantasy Tattoo: FLBASF MASTERBATCH NV | Monteforte SPRL | JEAN-PIERRE LEONARD | Willems ets SPRL | DA-INTERNATIONAL

Other related companies as Fantasy Tattoo: FLBASF MASTERBATCH NV | Monteforte SPRL | JEAN-PIERRE LEONARD | Willems ets SPRL | DA-INTERNATIONAL

Fantasy Tattoo is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fantasy Tattoo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04996276855. Het bedrijf Fantasy Tattoo bevindt zich op het adres: Burgemeester Henrylaan 104; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tattooists. Producten gemaakt in Fantasy Tattoo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fantasy Tattoo is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fantasy Tattoo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fantasy Tattoo, openstaande posities, locatie van Fantasy Tattoo op de kaart.

Fantasy Tattoo is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fantasy Tattoo, company assigned to the tax number BE04996276855. The company Fantasy Tattoo is located at the address: Burgemeester Henrylaan 104; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tattooists. Products created in Fantasy Tattoo were not found.
The main activity of Fantasy Tattoo is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fantasy Tattoo is not available. You also can look at reviews of Fantasy Tattoo, open positions, location of Fantasy Tattoo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fantasy Tattoo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fantasy Tattoo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fantasy Tattoo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fantasy Tattoo, employees, financial statistics.