FLBASF MASTERBATCH NV

Contactgegevens FLBASF MASTERBATCH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBASF MASTERBATCH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBASF MASTERBATCH NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordln. 29 8520 Kuurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-36-19-10 32-56-36-19-10

Fax (fax): 32-56-37-19-10 32-56-37-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBASF MASTERBATCH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBASF MASTERBATCH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBASF MASTERBATCH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBASF MASTERBATCH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBASF MASTERBATCH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBASF MASTERBATCH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBASF MASTERBATCH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBASF MASTERBATCH NV
Products information FLBASF MASTERBATCH NV

BTW identificatienummer (tax): BE02764678955
Ondernemingsnummer: 1026367187
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBASF MASTERBATCH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pigments and dyes, nonfood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBASF MASTERBATCH NV
(Get full report from official database of BE for FLBASF MASTERBATCH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBASF MASTERBATCH NV
Addition kinds of activities for FLBASF MASTERBATCH NV

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
24110104. Stavenbouten, hout: gekapt | Stave bolts, wood: hewn
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij FLBASF MASTERBATCH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBASF MASTERBATCH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBASF MASTERBATCH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBASF MASTERBATCH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Brainbridge - Information Risk Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.      Responsibilities  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with the client's Risk Managment methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritization for the deployment of the client his security initiatives.   Technical skills Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organizes, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance: Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, SANS Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments, and managing targeted risk remediation activities.

Zoek naar antwoorden van FLBASF MASTERBATCH NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBASF MASTERBATCH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBASF MASTERBATCH NV. Laat een reactie achter voor FLBASF MASTERBATCH NV. FLBASF MASTERBATCH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBASF MASTERBATCH NV. Leave a respond for FLBASF MASTERBATCH NV. FLBASF MASTERBATCH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBASF MASTERBATCH NV op de google maps. Adres en contacten FLBASF MASTERBATCH NV
Location of FLBASF MASTERBATCH NV on the google maps. Address and contacts of FLBASF MASTERBATCH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBASF MASTERBATCH NV FLBASF MASTERBATCH NV: GRESSE FERNAND ET JOEL | VAN DEN BRANDE P | SIBILDE FRANCIS | RIA BAERT | IL JARDINO TUTTI FRUTTI

Other related companies as FLBASF MASTERBATCH NV: GRESSE FERNAND ET JOEL | VAN DEN BRANDE P | SIBILDE FRANCIS | RIA BAERT | IL JARDINO TUTTI FRUTTI

FLBASF MASTERBATCH NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBASF MASTERBATCH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764678955. Het bedrijf FLBASF MASTERBATCH NV bevindt zich op het adres: Noordln. 29 8520 Kuurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pigments and dyes, nonfood. Producten gemaakt in FLBASF MASTERBATCH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBASF MASTERBATCH NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBASF MASTERBATCH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBASF MASTERBATCH NV, openstaande posities, locatie van FLBASF MASTERBATCH NV op de kaart.

FLBASF MASTERBATCH NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBASF MASTERBATCH NV, company assigned to the tax number BE02764678955. The company FLBASF MASTERBATCH NV is located at the address: Noordln. 29 8520 Kuurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pigments and dyes, nonfood. Products created in FLBASF MASTERBATCH NV were not found.
The main activity of FLBASF MASTERBATCH NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBASF MASTERBATCH NV is not available. You also can look at reviews of FLBASF MASTERBATCH NV, open positions, location of FLBASF MASTERBATCH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBASF MASTERBATCH NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBASF MASTERBATCH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBASF MASTERBATCH NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBASF MASTERBATCH NV, employees, financial statistics.