IL JARDINO TUTTI FRUTTI

Contactgegevens IL JARDINO TUTTI FRUTTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IL JARDINO TUTTI FRUTTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

IL JARDINO TUTTI FRUTTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 47; 7140; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64441098 (+32-64441098) 64441098 (+32-64441098)

Fax (fax): +32 (69) 602-80-35 +32 (69) 602-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IL JARDINO TUTTI FRUTTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IL JARDINO TUTTI FRUTTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IL JARDINO TUTTI FRUTTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IL JARDINO TUTTI FRUTTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IL JARDINO TUTTI FRUTTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IL JARDINO TUTTI FRUTTI
Products information IL JARDINO TUTTI FRUTTI

BTW identificatienummer (tax): BE03131347656
Ondernemingsnummer: 1848968505
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IL JARDINO TUTTI FRUTTI
(Get full report from official database of BE for IL JARDINO TUTTI FRUTTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor IL JARDINO TUTTI FRUTTI
Addition kinds of activities for IL JARDINO TUTTI FRUTTI

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
08310204. Terpentijn- en harsdestillatie (in bos, op boerderij) | Turpentine and rosin distillation (in forest, on farm)
25150205. Lente kussens | Spring cushions
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij IL JARDINO TUTTI FRUTTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IL JARDINO TUTTI FRUTTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van IL JARDINO TUTTI FRUTTI in sociale netwerken
Look for responds of IL JARDINO TUTTI FRUTTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Laat een reactie achter voor IL JARDINO TUTTI FRUTTI. IL JARDINO TUTTI FRUTTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IL JARDINO TUTTI FRUTTI. Leave a respond for IL JARDINO TUTTI FRUTTI. IL JARDINO TUTTI FRUTTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IL JARDINO TUTTI FRUTTI op de google maps. Adres en contacten IL JARDINO TUTTI FRUTTI
Location of IL JARDINO TUTTI FRUTTI on the google maps. Address and contacts of IL JARDINO TUTTI FRUTTI

Andere gerelateerde bedrijven als come IL JARDINO TUTTI FRUTTI IL JARDINO TUTTI FRUTTI: O.C.H. SPRL | KRIEBEL | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Stork Mec NV | Den Engel

Other related companies as IL JARDINO TUTTI FRUTTI: O.C.H. SPRL | KRIEBEL | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Stork Mec NV | Den Engel

IL JARDINO TUTTI FRUTTI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IL JARDINO TUTTI FRUTTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03131347656. Het bedrijf IL JARDINO TUTTI FRUTTI bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 47; 7140; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van IL JARDINO TUTTI FRUTTI is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IL JARDINO TUTTI FRUTTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IL JARDINO TUTTI FRUTTI, openstaande posities, locatie van IL JARDINO TUTTI FRUTTI op de kaart.

IL JARDINO TUTTI FRUTTI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is IL JARDINO TUTTI FRUTTI, company assigned to the tax number BE03131347656. The company IL JARDINO TUTTI FRUTTI is located at the address: GRAND-RUE 47; 7140; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of IL JARDINO TUTTI FRUTTI is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IL JARDINO TUTTI FRUTTI is not available. You also can look at reviews of IL JARDINO TUTTI FRUTTI, open positions, location of IL JARDINO TUTTI FRUTTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IL JARDINO TUTTI FRUTTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IL JARDINO TUTTI FRUTTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IL JARDINO TUTTI FRUTTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IL JARDINO TUTTI FRUTTI, employees, financial statistics.