CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CONTAINERPARK WIMMERTINGEN
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

Contactgegevens CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEYERVELD; 3501; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11293894 (+32-11293894) 11293894 (+32-11293894)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK WIMMERTINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK WIMMERTINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK WIMMERTINGEN
Products information CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CONTAINERPARK WIMMERTINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK WIMMERTINGEN
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK WIMMERTINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK WIMMERTINGEN
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation

Werken bij CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. CONTAINERPARK WIMMERTINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. Leave a respond for CONTAINERPARK WIMMERTINGEN. CONTAINERPARK WIMMERTINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK WIMMERTINGEN op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK WIMMERTINGEN
Location of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK WIMMERTINGEN CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: DEVOS-CABY NV | COUTURE MARJAC | PATRICIA MARTEAUX | DE STRIJCKER REIZEN | IMMO DE PRINS

Other related companies as CONTAINERPARK WIMMERTINGEN: DEVOS-CABY NV | COUTURE MARJAC | PATRICIA MARTEAUX | DE STRIJCKER REIZEN | IMMO DE PRINS

CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf CONTAINERPARK WIMMERTINGEN bevindt zich op het adres: WEYERVELD; 3501; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in CONTAINERPARK WIMMERTINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK WIMMERTINGEN op de kaart.

CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, company assigned to the tax number BE05067687988. The company CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is located at the address: WEYERVELD; 3501; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in CONTAINERPARK WIMMERTINGEN were not found.
The main activity of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, open positions, location of CONTAINERPARK WIMMERTINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK WIMMERTINGEN, employees, financial statistics.