PATRICIA MARTEAUX

Contactgegevens PATRICIA MARTEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICIA MARTEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICIA MARTEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ARDEVOOR 36; 1357; HELECINE, België

Telefoon (phone): 19656194 (+32-19656194) 19656194 (+32-19656194)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICIA MARTEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICIA MARTEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICIA MARTEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICIA MARTEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICIA MARTEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICIA MARTEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICIA MARTEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICIA MARTEAUX
Products information PATRICIA MARTEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICIA MARTEAUX
(Get full report from official database of BE for PATRICIA MARTEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICIA MARTEAUX
Addition kinds of activities for PATRICIA MARTEAUX

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
24991401. Gavels, hout | Gavels, wood
28190410. Natriumsulfiden | Sodium sulfides
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
33540203. Buis, geëxtrudeerd of getrokken, aluminium | Tube, extruded or drawn, aluminum
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
87119909. Professionele ingenieur | Professional engineer

Werken bij PATRICIA MARTEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICIA MARTEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICIA MARTEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICIA MARTEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van PATRICIA MARTEAUX in sociale netwerken
Look for responds of PATRICIA MARTEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICIA MARTEAUX. Laat een reactie achter voor PATRICIA MARTEAUX. PATRICIA MARTEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICIA MARTEAUX. Leave a respond for PATRICIA MARTEAUX. PATRICIA MARTEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICIA MARTEAUX op de google maps. Adres en contacten PATRICIA MARTEAUX
Location of PATRICIA MARTEAUX on the google maps. Address and contacts of PATRICIA MARTEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICIA MARTEAUX PATRICIA MARTEAUX: COIFFURE ISABELLE MARTIN | SALVAGGIO M | Levoisin P (Mme) | J. CLOOS | PDA Licht & Geluid

Other related companies as PATRICIA MARTEAUX: COIFFURE ISABELLE MARTIN | SALVAGGIO M | Levoisin P (Mme) | J. CLOOS | PDA Licht & Geluid

PATRICIA MARTEAUX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICIA MARTEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf PATRICIA MARTEAUX bevindt zich op het adres: RUE D'ARDEVOOR 36; 1357; HELECINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van PATRICIA MARTEAUX is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICIA MARTEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICIA MARTEAUX, openstaande posities, locatie van PATRICIA MARTEAUX op de kaart.

PATRICIA MARTEAUX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICIA MARTEAUX, company assigned to the tax number BE09709686279. The company PATRICIA MARTEAUX is located at the address: RUE D'ARDEVOOR 36; 1357; HELECINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of PATRICIA MARTEAUX is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICIA MARTEAUX is not available. You also can look at reviews of PATRICIA MARTEAUX, open positions, location of PATRICIA MARTEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICIA MARTEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICIA MARTEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICIA MARTEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICIA MARTEAUX, employees, financial statistics.