New Coin de Rue SPRL

Contactgegevens New Coin de Rue SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Coin de Rue SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Coin de Rue SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centre Monnaie 9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 62 85 (+32-02 219 62 85) 02 219 62 85 (+32-02 219 62 85)

Fax (fax): 02 219 62 85 (+32-02 219 62 85) 02 219 62 85 (+32-02 219 62 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Coin de Rue SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Coin de Rue SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Coin de Rue SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Coin de Rue SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Coin de Rue SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Coin de Rue SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Coin de Rue SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Coin de Rue SPRL
Products information New Coin de Rue SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05093780517
Ondernemingsnummer: 9015625000
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Clothing - Gentlemen

Product categorie (product category): Tailors - Men's clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Coin de Rue SPRL
(Get full report from official database of BE for New Coin de Rue SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Coin de Rue SPRL
Addition kinds of activities for New Coin de Rue SPRL

10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij New Coin de Rue SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Coin de Rue SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Coin de Rue SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Coin de Rue SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van New Coin de Rue SPRL in sociale netwerken
Look for responds of New Coin de Rue SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Coin de Rue SPRL. Laat een reactie achter voor New Coin de Rue SPRL. New Coin de Rue SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Coin de Rue SPRL. Leave a respond for New Coin de Rue SPRL. New Coin de Rue SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Coin de Rue SPRL op de google maps. Adres en contacten New Coin de Rue SPRL
Location of New Coin de Rue SPRL on the google maps. Address and contacts of New Coin de Rue SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come New Coin de Rue SPRL New Coin de Rue SPRL: T.F.W. DE PETTEMBOEREN | Groulard & Compagnie S.P.R.L. | GARAGE AUTOTUMELAIRE | CHRISTIAN TINANT | FULL COLOR

Other related companies as New Coin de Rue SPRL: T.F.W. DE PETTEMBOEREN | Groulard & Compagnie S.P.R.L. | GARAGE AUTOTUMELAIRE | CHRISTIAN TINANT | FULL COLOR

New Coin de Rue SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Coin de Rue SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093780517. Het bedrijf New Coin de Rue SPRL bevindt zich op het adres: Centre Monnaie 9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tailors - Men's clothing. Lijst met producten zijn Clothing - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van New Coin de Rue SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Coin de Rue SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Coin de Rue SPRL, openstaande posities, locatie van New Coin de Rue SPRL op de kaart.

New Coin de Rue SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Coin de Rue SPRL, company assigned to the tax number BE05093780517. The company New Coin de Rue SPRL is located at the address: Centre Monnaie 9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tailors - Men's clothing. List of products are Clothing - Gentlemen.
The main activity of New Coin de Rue SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of New Coin de Rue SPRL is not available. You also can look at reviews of New Coin de Rue SPRL, open positions, location of New Coin de Rue SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Coin de Rue SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Coin de Rue SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Coin de Rue SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Coin de Rue SPRL, employees, financial statistics.