Groulard & Compagnie S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Groulard & Compagnie S.P.R.L.
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Groulard & Compagnie S.P.R.L.

Contactgegevens Groulard & Compagnie S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groulard & Compagnie S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groulard & Compagnie S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trou du Loup 25 4910 Theux, België

Telefoon (phone): 87 (+32-87) 87 (+32-87)

Fax (fax): 87 (+32-87) 87 (+32-87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groulard & Compagnie S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groulard & Compagnie S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groulard & Compagnie S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groulard & Compagnie S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groulard & Compagnie S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groulard & Compagnie S.P.R.L.
Products information Groulard & Compagnie S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01883575439
Ondernemingsnummer: 4847412109
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Identifications for processing plants; Soldering irons,electric; Soldering machines and appliances; Tools for service and electronics; Wiring tools

Product categorie (product category): Dosing Hoppers And Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groulard & Compagnie S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Groulard & Compagnie S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groulard & Compagnie S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Groulard & Compagnie S.P.R.L.

571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
35110103. Stoomturbine generator set units, compleet | Steam turbine generator set units, complete
51599901. varkenshaar | Bristles
56320100. Bontkleding | Fur apparel
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij Groulard & Compagnie S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groulard & Compagnie S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Groulard & Compagnie S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Groulard & Compagnie S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Groulard & Compagnie S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Leave a respond for Groulard & Compagnie S.P.R.L.. Groulard & Compagnie S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groulard & Compagnie S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Groulard & Compagnie S.P.R.L.
Location of Groulard & Compagnie S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Groulard & Compagnie S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Groulard & Compagnie S.P.R.L. Groulard & Compagnie S.P.R.L.: Hermans BVBA | BRACKELAERE PATRICK | Ensemble SA | N. MICHIELS | pmp

Other related companies as Groulard & Compagnie S.P.R.L.: Hermans BVBA | BRACKELAERE PATRICK | Ensemble SA | N. MICHIELS | pmp

Groulard & Compagnie S.P.R.L. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groulard & Compagnie S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01883575439. Het bedrijf Groulard & Compagnie S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Trou du Loup 25 4910 Theux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dosing Hoppers And Systems. Lijst met producten zijn Identifications for processing plants; Soldering irons,electric; Soldering machines and appliances; Tools for service and electronics; Wiring tools.
De hoofdactiviteit van Groulard & Compagnie S.P.R.L. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groulard & Compagnie S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groulard & Compagnie S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Groulard & Compagnie S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groulard & Compagnie S.P.R.L. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groulard & Compagnie S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01883575439. The company Groulard & Compagnie S.P.R.L. is located at the address: Trou du Loup 25 4910 Theux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dosing Hoppers And Systems. List of products are Identifications for processing plants; Soldering irons,electric; Soldering machines and appliances; Tools for service and electronics; Wiring tools.
The main activity of Groulard & Compagnie S.P.R.L. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Groulard & Compagnie S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Groulard & Compagnie S.P.R.L., open positions, location of Groulard & Compagnie S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groulard & Compagnie S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groulard & Compagnie S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groulard & Compagnie S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groulard & Compagnie S.P.R.L., employees, financial statistics.