pmp

Contactgegevens pmp: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data pmp: address, phone, fax, email, website, opening hours

pmp

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 292 av.Moliere, brussels, belgium 1180, België

Telefoon (phone): 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441) 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441)

Fax (fax): 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928) 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) pmp: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "pmp"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "pmp"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van pmp, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen pmp. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of pmp, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees pmp. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti pmp
Products information pmp

BTW identificatienummer (tax): BE01295257568
Ondernemingsnummer: 3224182128
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in pmp zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor pmp
(Get full report from official database of BE for pmp)

Aanvulling soorten activiteiten voor pmp
Addition kinds of activities for pmp

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
01610408. Endive boerderij | Endive farm
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
29110302. Dieselbrandstoffen | Diesel fuels
33640200. Lood- en zinksterven | Lead and zinc die-castings
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij pmp: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in pmp: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor pmp. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for pmp. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C / CE dagritten m/v (COMINES)

    Regio: COMINES

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als chauffeur C of CE? Wij zoeken naar een chauffeur om linnen op te halen en te leveren. Nationale ritten, dagritten. Vertrek vanuit Comines. Onze klant is een nationale speler die voornamelijk in de zorgsector en horeca actief is. Om hun groeiend klantenbestand goed en correct te kunnen beleveren zoeken ze een bijkomende medewerker, chauffeur C of chauffeur CE. Taken: Je levert of haalt goederen op bij klanten en zorgt voor een correcte afhandeling hiervan: laden en lossen van de goederen, invullen van de leveringsdocumenten, eerste aanspreekpunt klant omtrent vragen/klachten... Dagwerk. Je werkt soms met flexibele of onderbroken werkuren. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van pmp in sociale netwerken
Look for responds of pmp in social networks

Lees alle opmerkingen voor pmp. Laat een reactie achter voor pmp. pmp bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for pmp. Leave a respond for pmp. pmp on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie pmp op de google maps. Adres en contacten pmp
Location of pmp on the google maps. Address and contacts of pmp

Andere gerelateerde bedrijven als come pmp pmp: Invensys Systems NV | CHOEUR D'ENFANTS | NAAICENTRUM DEMYTTENAERE | Fehervary & Co | LENAERTS

Other related companies as pmp: Invensys Systems NV | CHOEUR D'ENFANTS | NAAICENTRUM DEMYTTENAERE | Fehervary & Co | LENAERTS

pmp is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is pmp, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01295257568. Het bedrijf pmp bevindt zich op het adres: 292 av.Moliere, brussels, belgium 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in pmp zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van pmp is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van pmp is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van pmp, openstaande posities, locatie van pmp op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

pmp is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is pmp, company assigned to the tax number BE01295257568. The company pmp is located at the address: 292 av.Moliere, brussels, belgium 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in pmp were not found.
The main activity of pmp is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of pmp is not available. You also can look at reviews of pmp, open positions, location of pmp on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over pmp, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf pmp, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about pmp, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company pmp, employees, financial statistics.