Vergauwe-Eurokids COM VA

Contactgegevens Vergauwe-Eurokids COM VA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vergauwe-Eurokids COM VA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vergauwe-Eurokids COM VA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dam 3; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 24 92 (+32-09 377 24 92) 09 377 24 92 (+32-09 377 24 92)

Fax (fax): 09 378 10 70 (+32-09 378 10 70) 09 378 10 70 (+32-09 378 10 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vergauwe-Eurokids COM VA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vergauwe-Eurokids COM VA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vergauwe-Eurokids COM VA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vergauwe-Eurokids COM VA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vergauwe-Eurokids COM VA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vergauwe-Eurokids COM VA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vergauwe-Eurokids COM VA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vergauwe-Eurokids COM VA
Products information Vergauwe-Eurokids COM VA

BTW identificatienummer (tax): BE03287902832
Ondernemingsnummer: 4020416259
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Tailoring - Jobbing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vergauwe-Eurokids COM VA
(Get full report from official database of BE for Vergauwe-Eurokids COM VA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vergauwe-Eurokids COM VA
Addition kinds of activities for Vergauwe-Eurokids COM VA

28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij Vergauwe-Eurokids COM VA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vergauwe-Eurokids COM VA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vergauwe-Eurokids COM VA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vergauwe-Eurokids COM VA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

Zoek naar antwoorden van Vergauwe-Eurokids COM VA in sociale netwerken
Look for responds of Vergauwe-Eurokids COM VA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vergauwe-Eurokids COM VA. Laat een reactie achter voor Vergauwe-Eurokids COM VA. Vergauwe-Eurokids COM VA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vergauwe-Eurokids COM VA. Leave a respond for Vergauwe-Eurokids COM VA. Vergauwe-Eurokids COM VA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vergauwe-Eurokids COM VA op de google maps. Adres en contacten Vergauwe-Eurokids COM VA
Location of Vergauwe-Eurokids COM VA on the google maps. Address and contacts of Vergauwe-Eurokids COM VA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vergauwe-Eurokids COM VA Vergauwe-Eurokids COM VA: FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA | Spillebeen NV | Maenhout Albert BVBA | NOVELTA | LABEEUW

Other related companies as Vergauwe-Eurokids COM VA: FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA | Spillebeen NV | Maenhout Albert BVBA | NOVELTA | LABEEUW

Vergauwe-Eurokids COM VA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vergauwe-Eurokids COM VA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03287902832. Het bedrijf Vergauwe-Eurokids COM VA bevindt zich op het adres: Dam 3; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 471,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tailoring - Jobbing. Lijst met producten zijn Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Vergauwe-Eurokids COM VA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vergauwe-Eurokids COM VA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vergauwe-Eurokids COM VA, openstaande posities, locatie van Vergauwe-Eurokids COM VA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vergauwe-Eurokids COM VA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vergauwe-Eurokids COM VA, company assigned to the tax number BE03287902832. The company Vergauwe-Eurokids COM VA is located at the address: Dam 3; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 471,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tailoring - Jobbing. List of products are Clothing (Ready-made) - Mfg. & Whol..
The main activity of Vergauwe-Eurokids COM VA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vergauwe-Eurokids COM VA is not available. You also can look at reviews of Vergauwe-Eurokids COM VA, open positions, location of Vergauwe-Eurokids COM VA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vergauwe-Eurokids COM VA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vergauwe-Eurokids COM VA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vergauwe-Eurokids COM VA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vergauwe-Eurokids COM VA, employees, financial statistics.