FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA

Contactgegevens FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ketenislaan 1c Haven 1520 9130 Beveren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-70-94-20 32-35-70-94-20

Fax (fax): 32-35-70-94-90 32-35-70-94-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA
Products information FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08477569580
Ondernemingsnummer: 6528320312
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA
Addition kinds of activities for FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA

20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
22210303. Platte pannenkoeken | Flat crepes
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Laat een reactie achter voor FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. Leave a respond for FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA. FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA
Location of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: VAN LAECKE E. | Barang SA | MARC OSTYN | COIFFURE NANCY | Truck Technic

Other related companies as FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA: VAN LAECKE E. | Barang SA | MARC OSTYN | COIFFURE NANCY | Truck Technic

FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08477569580. Het bedrijf FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA bevindt zich op het adres: Ketenislaan 1c Haven 1520 9130 Beveren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 619,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, openstaande posities, locatie van FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA op de kaart.

FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, company assigned to the tax number BE08477569580. The company FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is located at the address: Ketenislaan 1c Haven 1520 9130 Beveren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 619,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA were not found.
The main activity of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, open positions, location of FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHEXION SPECIALTY CHEMICALS BVBA, employees, financial statistics.