CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE

Contactgegevens CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): All茅e du Douaire 14; 5621; Florennes (Morialm茅), België

Telefoon (phone): 071 68 98 91 (+32-071 68 98 91) 071 68 98 91 (+32-071 68 98 91)

Fax (fax): +32 (4) 216-74-23 +32 (4) 216-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE
Products information CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE

BTW identificatienummer (tax): BE07175689697
Ondernemingsnummer: 6944702148
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Halls - Rental

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE
(Get full report from official database of BE for CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE
Addition kinds of activities for CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE

366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type

Werken bij CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE in sociale netwerken
Look for responds of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Laat een reactie achter voor CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. Leave a respond for CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE. CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE op de google maps. Adres en contacten CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE
Location of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE on the google maps. Address and contacts of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV | CITIBANK | FRANS VERMEERSCH | JOZEF VAN HOVE | Genbrugge N

Other related companies as CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE: FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV | CITIBANK | FRANS VERMEERSCH | JOZEF VAN HOVE | Genbrugge N

CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175689697. Het bedrijf CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE bevindt zich op het adres: All茅e du Douaire 14; 5621; Florennes (Morialm茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tableware - Rental. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, openstaande posities, locatie van CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE op de kaart.

CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, company assigned to the tax number BE07175689697. The company CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is located at the address: All茅e du Douaire 14; 5621; Florennes (Morialm茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tableware - Rental. List of products are Halls - Rental.
The main activity of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE is not available. You also can look at reviews of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, open positions, location of CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOS DE L'HERMITAGE-MME M PARE, employees, financial statistics.