FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV

Contactgegevens FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Trannoyplein 14 2260 Westerlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-30-32-49 32-55-30-32-49

Fax (fax): 32-55-54-86-83 32-55-54-86-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV
Products information FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01808593750
Ondernemingsnummer: 4375823974
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Films and sheets, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV
(Get full report from official database of BE for FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV
Addition kinds of activities for FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV

354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
25150102. Matrassen, met vilt, schuimrubber, urethaan, enz. | Mattresses, containing felt, foam rubber, urethane, etc.
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Laat een reactie achter voor FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. Leave a respond for FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV. FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV op de google maps. Adres en contacten FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV
Location of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV on the google maps. Address and contacts of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: Van Riel Grootkeukens NV | Eveline W (Coiffure) | IMMOBILI?RE TROPEANO | SPORCOMITE ASTENE | Masset

Other related companies as FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV: Van Riel Grootkeukens NV | Eveline W (Coiffure) | IMMOBILI?RE TROPEANO | SPORCOMITE ASTENE | Masset

FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01808593750. Het bedrijf FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV bevindt zich op het adres: De Trannoyplein 14 2260 Westerlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Films and sheets, plastic. Producten gemaakt in FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, openstaande posities, locatie van FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV op de kaart.

FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, company assigned to the tax number BE01808593750. The company FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is located at the address: De Trannoyplein 14 2260 Westerlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Films and sheets, plastic. Products created in FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV were not found.
The main activity of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV is not available. You also can look at reviews of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, open positions, location of FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSCHEPENS VERPAKKINGEN NV, employees, financial statistics.